Valentijnsdag komt steeds dichterbij. Dé dag om iemand anoniem de liefde te verklaren. Maar ook de dag om een bekende te laten weten dat je van hem of haar houdt. Dat is nog leuker als je iets hebt om diegene mee te verrassen. Zoals iets lekkers of een cadeautje. HEMA heeft speciaal voor de dag van de liefde een uitgebreid assortiment met superleuke stuff!

De schattigste cadeautjes
Voor cadeautjes voor jouw Valentijn ben je bij HEMA aan het juiste adres. Denk aan een fotoboekje voor jullie leukste herinneringen of schrijf op hartvormige sticky notes waarom jouw Valentijn de leukste is! Als je een love letter gaat schrijven, kun je die met een stempelset nog leuker maken. En in plaats van echte bloemen geven, zijn er knutselbloemen waarmee je aan de slag kunt. Veel origineler!

Hartendief
Met chocolade verover je zeker weten het hart van jouw Valentijn. Wie houdt er nou niet van zoetigheid?! Bonbons, hartpetitfours, valentijnstaart of –tompouce zijn allemaal tot en met 14 februari te vinden bij HEMA. Ook leuk om aan je BFF te geven en er samen van te snoepen.

Neem dus snel een kijkje bij HEMA! Alle partygoods liggen al in de winkels.