Wij zijn drie dikke vriendinnen en wij vinden jullie blad VET COOL. Maar wij hebben een probleem. Er is iemand die ons sms’jes stuurt, maar dat gebeurt via het telefoonnummer van een van ons. Maar zij verstuurt ze niet!

Diegene wil ons uit elkaar hebben. Weten jullie misschien een oplossing? Wat kunnen wij doen als het weer gebeurt? Wij zijn al twee jaar vriendinnen en hebben nog niet eens één keer ruzie gehad. We doen alles met elkaar! Help ons.De dikke vriendinnen

Er bestaan inderdaad mogelijkheden om via internet sms’jes te sturen via het telefoonnummer van iemand anders. Maar het is heel moeilijk om te achterhalen wie dat doet. Het moet haast wel iemand zijn die jullie alledrie kennen. Als jullie werkelijk zulke goede vriendinnen zijn, kan zoiets gelukkig niet tussen jullie vriendschap komen. Jullie weten van elkaar dat geen van jullie zoiets zou doen. Zorg ervoor dat jullie dat vertrouwen in elkaar blijven houden en straal dat ook uit. Diegene die de sms’jes stuurt, doet zal dan vanzelf in de gaten krijgen dat hij/zij daar niets mee bereikt. Dan is het ook niet leuk om er nog mee door te gaan en zit er niets anders op dan ermee op te houden.