Elke week kiezen we in de rubriek What To Do? een meisje uit dat jou om advies vraagt! R. had een crush op een player. Ze wil hem uit haar hoofd zetten, maar ze blijft hem maar tegenkomen. What to do?

R.: ‘Ik ben heel erg verliefd op een jongen en ik had in het begin het gevoel dat het wederzijds was omdat hij me steeds knuffelde en kusjes gaf. Hij vroeg zelfs of ik een keer met hem een film wilde kijken. Dat heb ik toen gedaan, maar hij wilde dat het nog even geheim zo blijven. Ik vond het jammer, maar deed het wel. Nu merk ik met de dag beter dat het echt een player is. Hij doet dit met steeds meer meisjes. Ik heb te veel gevoelens voor hem om hem uit mijn hoofd te zetten. Ook zie ik heb bijna elke dag omdat we in dezelfde vriendengroep zitten… Ik wil hem graag uit m'n hoofd zetten of gewoon zien als een vriend maar ik weet echt niet hoe… Heeft iemand tips?!’

Heb jij ook een probleem waarvoor je advies wilt van andere meiden? Stuur het dan hier in en wie weet lees je het binnenkort terug op GIRLZ.nl!

Lees ook: Iedereen weet dat ik bi ben