Afgelopen weekend werden de MTV EMA’s uitgereikt en Girlz! was er live bij! We konden Heidi Klum en Carly Rae Jepsen bijna aanraken, we zagen Kim Kardashian voor onze neus struikelen en de show met optredens van Taylor Swift en Alicia Keys was geweldig. Check hier het hele verslag…

Zaterdag 10 november 2012

08.00 uur
Al heel vroeg in de ochtend stonden we op Schiphol om naar Duitsland te vliegen. In de stad Frankfurt werden de EMA’s uitgereikt.

13.00 uur
We gingen daarna meteen door naar de persconferentie, waar celebs als Ludacris, Louise Roe (van Plain Jane), Carly Rae Jepsen en Heidi Klum werden geïnterviewd. Heidi verklapte dat ze samen met haar kids heel vaak op Gangnam Style danst: ‘We houden bij ons thuis altijd discofeestjes en het nummer is tijdens deze feestjes heel populair!’

Lees hier meer over Carly's interview!

15.00 uur
Na de persconferentie haalden we onze toegangsbewijzen voor de show en afterparty op. Daarna konden we nog even relaxen op onze luxe hotelkamer en ons klaarmaken voor de pre-party.


Zondag 11 november 2012

11.00 uur
Eindelijk was de dag dat de show werd uitgezonden aangebroken! Maar eerst even een lekker ontbijtje met croissantjes, donuts en verse sinaasappelsap.

19.00 uur
Op weg naar de Festhalle, waar de show plaatsvond. De hal was aangekleed in een circus-thema. Het zag er heel spectaculair uit!

20.00 uur
We zaten al een uurtje op de tribune voordat de show begon. We hadden een geweldig uitzicht op het podium en de VIP-lounge. Ook zaten we vlak naast het podium waar de EMA’s werden uitgereikt, dus we konden Kim Kardashian, Heidi Klum, Taylor Swift en veel meer celebs bijna aanraken!

21.00 uur
5, 4, 3, 2, 1: let the show begin! De camera’s begonnen te draaien en presentatrice Heidi Klum stond op een paar meter afstand haar tekst voor te lezen, terwijl om haar heen allerlei circusartiesten liepen. De show opende met een spectaculair optreden van Rita Ora.

21.30 uur
Oeps! Kim Kardashian liep net het podium op om de award voor Best Song Award uit te reiken, struikelt de arme meid over haar prachtige jurk! Niet dat boyfriend Kanye West haar na afloop zou troosten, want hij zat de hele show achterovergeleund in de VIP-lounge naar het plafond te staren.

22.30 uur
De show van Psy met zijn song Gangnam Style was de hoogtepunt van de avond! Het begon met een hilarisch filmpje waarin Heidi Klum en Psy samen het wereldberoemde dansje uitvoerden. Gemist? Check het onderstaande filmpje:


22.55 uur
De finale met Taylor Swift was in één woord supergaaf! Ze zong haar nieuwste hit We Are Never Ever Getting Back Together in een circus-tenue. Er gebeurden zoveel om haar heen: circusartiesten op het podium en in de lucht, slingers en vuurwerk werden afgestoken en de dansers maakten er ook een spektakel van. Wat een geweldig einde!

23.00 uur
MTV EMA 2012 was afgelopen, maar het feest ging gewoon door! We mochten naar de afterparty in de hotste club van Frankfurt, Cocoon. Party hardy!

Maandag 12 november

09.00 uur
Na de geweldige afterparty moesten we alweer vroeg uit de veren om onze vlucht terug naar Nederland te halen. En wie zagen we nog midden op het vliegveld? Alicia Keys! Ze checkte met haar zoontje in om de vliegtuig naar huis te pakken.

12.00 uur
Eindelijk weer thuis! Het was een geweldige ervaring 🙂

Ps: wil je weten welke celebs er allemaal hebben gewonnen? Lees het hier!