We love party’s en wat is nu de beste reden voor een feestje? Natuurlijk de verjaardag van jullie vriendschap! Zijn jullie bijvoorbeeld al twee jaar onafscheidelijk of zijn jullie al sinds de kleuterklas BFF’s? Wij geven tips hoe je een onvergetelijke BFF birthday viert.

High tea
Ga gezellig de hele ochtend met z’n tweeën kokkerellen en maak superveel cupcakes, sandwiches en taartjes. Dek de tafel met schattige bordjes en kopjes en organiseer een high tea voor twee. Klets gezellig over alles wat jullie hebben meegemaakt en proost met een lekker kopje thee op nog vele jaren vriendschap.

Maak een collage
Zoek alle foto’s op die jullie de afgelopen jaren hebben gemaakt en maak voor elkaar een prachtige collage. Wedden dat jullie helemaal dubbel liggen om alle supergrappige foto’s?! Hang ‘m op aan de muur zodat je elke dag met een big smile terug kunt kijken op alle leuke dingen die jullie hebben meegemaakt.

Een dagje uit
Pak de trein en ga met je BFF een dagje op stap. Lekker alle winkels leeg kopen in Amsterdam of gillen in de achtbanen van Walibi. Kies iets uit waar jullie beiden enorm veel lol aan zullen beleven en maak er een dag van die jullie nooit meer zullen vergeten.

Cadeaus
Spreek met elkaar af om persoonlijke cadeaus te maken/kopen en geef deze aan elkaar op jullie BFF Birthday. Jullie kennen elkaar natuurlijk het beste, dus de cadeaus zullen zeker supertof worden. En zeg nu eerlijk, er is toch niets leuker dan cadeaus krijgen?

Party time
Hoe kun je jullie vriendschap nu het beste vieren? Met nog meer vrienden natuurlijk! Organiseer een groot feest met als thema; jullie vriendschap. Hang overal de mooiste foto’s op van jou en je BFF, maak een taart met jullie namen erop en serveer eigengemaakte drankjes. Laat aan iedereen zien dat jullie onafscheidelijk zijn en dat jullie voor altijd BFF’s genoemd mogen worden.