Heb je besloten om de nieuwe Monica Geuze te worden en een eigen YouTube-kanaal te beginnen? Dan moet je natuurlijk nog wel een goede vlogcamera shoppen. Op deze dingen moet je letten als je een goede wilt scoren!

Tips vlogcamera shoppen

#1. Als je buiten de deur gaat vloggen, dan moet je hem natuurlijk wel overal mee naartoe sjouwen. Enne, dan wil je niet een megagrote en zware camera in je tas hebben. Trust us! De Nikon Coolpix A900 weegt nog geen 300 gram en is lekker compact, dus perfect voor een vlogdagje buiten de deur!

#2. Een kantelbaar scherm is mega handig als je gaat vloggen. Zo kan je perfect zien of je de camera wel goed houdt en of het beeld wel scherp is. En je kan ook meteen even je make-up checken en je haar doen als je aan het vloggen bent. Handig!

#3. Ben je net iets tofs aan het filmen, is je accu van je vlogcamera leeg… Oh no! Let er daarom goed op dat de accu van je camera lang mee kan of schaf nog een extra accu aan.

#4. Het zou zonde zijn als je erachter komt dat je beeld niet scherp genoeg is… Kijk daarom goed of je een vlogcamera met beeldstabilisatie hebt. Bye bye schokkerig beeld! De Nikon Coolpix A900 heeft dit ook!

#5. Shop er handige accessoires bij! Een selfiestick had misschien een stom imago gekregen, maar voor vloggers is deze gadget onmisbaar. Want no way dat jij een vermoeide vlogarm wilt krijgen!

#6. De Nikon Coolpix A900 heeft de Snapbridge functie en dat is ook heel erg handig als je gaat vloggen! Zo kan je jouw beelden meteen op je smartphone zetten en bijvoorbeeld delen op Instagram! Maar met Snapbridge kan je jouw camera ook op afstand bedienen. Cool!

PS: volg jij ons al op YouTube? Vanaf 7 maart komt de allereerste DokterGIRLZ-video online. Abonneer je dus snel, zodat je niks gaat missen!

[shoppable_snippet id=13d8]

Lees ook:

Beeld: 123RF