masterclass klokhuis nu tijd voor

Voor déze dingen heb je nu eindelijk tijd

Dat thuiszitten vond je in het begin amazing, maar het je nu toch echt steeds meer te vervelen. Besteed je tijd nuttig, girl: voor déze 8 dingen heb je nu eindelijk alle tijd!

Het uitzoeken van je kledingkast

Die winterkleding kan voorlopig wel even naar zolder. Zijn er items die je niet meer draagt? Doneer ze aan een goed doel.

Old school games spelen

OMG! Je Wii ligt al jaren ergens te verstoffen, maar nu heb je eindelijk weer tijd om some fun games te spelen.

Sorteren van je filmrol

Is de fotobibliotheek in je telefoon ook one big mess? Tijd voor een clean up!

Spotify lijsten maken

Jij luistert maanden dezelfde lijsten, gewoon omdat je er nul tijd voor hebt om zelf nieuwe te maken. Dat excuus is nu niet meer geldig, babe.

Bijkletsen met je family

Hoe gaat het nou eigenlijk écht met je oma of opa? Bel ze op en voor je het weet zijn jullie alweer een uur aan het praten. Gezellie! <3

 Home work-outs

Normaal ben jij na een schooldag helemaal gaar. Nu moet je juist al die opgekropte energie kwijt. Op YouTube staan super chille work-outs die je kunt doen. Good job, girl!

 Verborgen talenten ontdekken

Opeens ga jij uit verveling allerlei dingen doen waarvan je niet eens wist dat je ze kon. Er schuilt een ware cakebakster, schilderes én puzzelaar in jou!

 TikToks maken

Jij vond het al heerlijk om video’s te bekijken op TikTok, maar nu heb je eindelijk te tijd om er zelf mee aan de slag te gaan. So cool!

Lees ook: 

Beeld: Instagram @dandanjones

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen