Tel de tien cijfers van je telefoonnummer bij elkaar op. Tel vervolgens de twee laatste cijfers van de uitkomst op, tot je één getal overhoudt. Bijvoorbeeld: 0 + 6 + 8 + 7 + 6 + 5 + 4 + 3 + 2 + 1 = 42. Tel 4 + 2 op. 6 is het geheime nummer! Weten wat jouw geheime nummer over jou zegt? Dat lees je hier!

 

 

#1.
Jij bent supersociaal en hebt vet veel vrienden. Nieuwe mensen ontmoeten vind jij dan ook helemaal niet eng. Iedereen mag jou en wil met je omgaan. Alleen moet je wel een beetje uitkijken dat je jezelf niet wegcijfert, ten koste van anderen!

#2.
Jij bent een echte girly girl. Shoppen is helemaal jouw ding en van make-up en beauty weet jij werkelijk alles. In het weekend spreek je vaak af met je BFF’s en jullie weten alles van elkaar. Ze kunnen altijd op jou rekenen!

#3.
Jij bent altijd vrolijk en superpositief. Iedereen vindt je geweldig, omdat je hen altijd kunt opvrolijken. Jij bekijkt alles door een roze bril. Zo’n vriendin als jij willen we allemaal wel!

#4.
Jij bent een pro in flirten en dat weet je maar al te goed. Als vriendinnen verliefd zijn komen ze altijd naar jou toe voor tips, want jij weet elke boy om jouw vinger te winden… Je bent charmant en iedereen is jaloers op jouw looks!

#5.
Op het eerste gezicht ben je stilletjes en gesloten… Maar als iemand je beter leert kennen, ben je een echte crazy girl! Je bent een topvriendin en heel erg betrouwbaar. Roddelen is niets voor jou en je spreekt iemand liever in real life dan over de app.

#6.
Jij bent altijd op de hoogte van alle nieuwtjes op school. Social media check je 24/7 en je zit dan ook de hele tijd op je mobiel. Misschien wel iets té veel… Maar ach, zo mis je in ieder geval niets!

#7.
Jij bent een supersweet girl. Ook ben je romantisch en droom je maar al te vaak weg in de klas… over je crush bijvoorbeeld. Maar tegen hem praten in real life? Dat durf je niet hoor!

#8.
Jij bent supercreatief! Of het nou regent, hagelt of sneeuwt: jij weet altijd wel iets te doen. Het zal dan ook niet snel saai zijn met jou in de buurt. Je hebt veel friends en je komt je beloftes altijd na. En boys? Die vinden je veel leuker dan je denkt…

#9.
Sporten, shoppen, huiswerk… Jij doet werkelijk álles. Multitasken is helemaal jouw ding en iedereen vraagt zich af waar je toch de energie vandaan haalt! Een echte powergirl dus. Maar plan ook wat tijd in voor een relaxmomentje tussendoor, dat verdien je!

#10.
Jij bent een echte rebel girl. Je bent heel spontaan en houdt van spanning en avontuur. Friends houden van je, omdat je altijd supertoffe verhalen kunt vertellen en gewoon een topvriendin bent. Met jou zal het nooit saai zijn!