Je voelt je superfijn bij je boyfriend en je hebt het gevoel dat je alles tegen hem kunt vertellen. Maar er zijn dingen die je beter nooit kunt zeggen en voor je moet houden. Wat kun je nou wel zeggen tegen je vriendje en wat niet? Dat vertellen we je!

‘Er is niks…’
Wanneer een meisje zegt dat er niets aan de hand is, is er dus wel iets. Als iets je dwarszit, praat er met hem over. Je kunt wel wachten tot hij iets doorheeft, maar dan kun je lang wachten…

‘Als je van me houdt, dan wist je ‘t wel.’
Dwing hem niet om zijn liefde voor jou te bewijzen door hem bijvoorbeeld te testen of hij weet wat je lievelingskleur is. Dat is vragen om ruzie.

‘Vind je haar knap?’
Als je eigenlijk de waarheid al weet en het niet wilt horen, laat hem dan ook niet liegen. Jullie worden er beiden ongelukkig van en dat wil je niet.

‘Is er iets? Weet je het zeker? Oké vertel, wat is er aan de hand.’
Je kunt hem één keer vragen wat er aan de hand is, maar daarna moet je niet doorgaan. Jongens vinden het niet fijn om gepusht te worden. Als hij wil praten, komt hij vanzelf naar je toe.

‘Jouw pipi is klein, zeg.’
Ook al maak je een grapje of hebben jullie dikke ruzie, zeg dit nooit tegen je vriendje! Je raakt een heel gevoelige snaar en jij zou het ook niet leuk vinden als hij tegen je zegt: ‘Zo, jij bent dik.’

‘Ik heb een hekel aan je vrienden.’
Er is eerlijk zijn en gemeen zijn. Wanneer je dit zegt, ben je gemeen. Zijn vrienden betekenen veel voor hem, net als jouw vriendinnen voor jou. Zeg dat dus nooit over zijn friends, tenzij je een heel goede reden hebt.

‘Als we zijn getrouwd dan…’
Als je net een paar weken verkering hebt, schrik je hem af als je meteen over de toekomst begint. Jongens denken daar helemaal nog niet over na. Als je echt voor hem wilt gaan, kun je hier dus beter even mee wachten.

‘Mijn ex deed dat ook altijd!’
Het is altijd leuk om te horen dat je op de persoon lijkt waar je vriendin een relatie mee heeft gehad en niet goed is afgelopen. Not!

‘Lijk ik dik hierin?’
De bekendste vraag die elke jongen van zijn vriendin te horen krijgt. Hij zal nooit zeggen dat hij je dik vindt! Je bent mooi zoals je bent en hij vindt je de leukste ter wereld! Waarom heeft hij anders verkering met je?

‘Wie appte jou net?’
Zo geef je hem het gevoel dat je hem controleert en niet vertrouwt. Hij moet gewoon kunnen appen wanneer hij wil en zonder dat je over zijn schouders meekijkt.