Elk jaar weer krijg je die moeilijke vraag: wat wil jij hebben voor je verjaardag? Toen je jong was, had je altijd een hele lijst met speelgoed, maar wat moet je dit jaar toch vragen? Wij hebben wat inspiratie opgedaan voor superleuke cadeaus!

Girly-girl
Je hebt een supervette tas gezien, alleen hij is ietsjes boven je budget. Vraag je vriendinnen of ze samen die tas voor jou willen kopen. Zo krijg je een cadeau waar je echt heel erg blij mee bent!

Custom made agenda
Je zit in die saaie wiskundeles, doet je agenda open en je wordt verrast door allemaal lieve teksten en leuke foto’s van jou en vriendinnen. Je bent meteen happy!  Vraag om een schoolagenda en laat hem customizen. Zo’n leuke agenda heb je nog nooit gehad! 

Animal lover
Puppy’s zijn zo cute! Je wilt er al heel lang eentje, maar het mag niet van je moeder. Vraag dan nu om een adoptiehond! Bij KNVF http://www.adopteereenpup.nl/ kan dit! Elke maand krijg je foto’s en een brief van jouw pup. Superleuk en je steunt ook nog eens het goede doel!

Iets persoonlijks
Hoe leuk is het om je arm vol te hebben met armbandjes waar een verhaal achter zit. Vraag aan je vriendinnen om armbandjes mee te nemen van vakantie. Als je vriendinnen creatief, zijn kunnen ze ook zelf armbandjes maken voor jou.

Fotoboekje
Bij de Hema kan je nu Instagram-foto’s laten afdrukken. Superleuk toch om een fotoboek te hebben met al jouw polaroidfoto’s!

Beautystuff
Ga jij binnenkort op vakantie? Vraag dan zonnebrand, aftersun en een leuke zonnebril. Die spulletjes komen altijd van pas! Ook altijd leuk om te vragen zijn maskertjes, shampoo van je favo merk, scrub en bodybutter.

Leuk dagje
Ben je een echte snoepkont? En kan je geen genoeg krijgen van chocolade, zoete broodjes, cakejes en nog veel meer lekkers? Organiseer dan een high tea! Jij dekt de tafel met vrolijke bordjes, servetjes en glazen, terwijl jouw vriendinnen elk iets lekkers meenemen. Dat wordt smullen!

Beach babes
Houd jij van het strand en het water? En heb jij wel zin in een uitdaging? Vraag om surflessen. Wie weet houd je er nog een date aan over met die hotte surfdude.