Je hebt pauze, maar in plaats van gezellig met je vriendinnen te kletsen, grijp jij meteen naar je telefoon. Eerst éven checken of jij nog nieuwe appjes hebt. Maarre… wist je ook dat de vorm van al die appjes superveel zegt over jouw persoonlijkheid? Lees snel verder!

Lang
Zijn jouw berichten soms zo lang dat ze het hele scherm vullen? Dan ben je perfectionistisch en sociaal: jij wilt je vriendinnen bij je houden door ze héél precies te vertellen wat je hebt meegemaakt. Soms heb je een beetje moeite met overzicht houden en verdwaal je in je eigen details, maar je bent wel altijd superenthousiast.

Kort
Girls die vaak met één woord antwoorden en bijna nooit een heel lang bericht maken, kunnen goed overzicht houden én goed luisteren. Jij weet wanneer het belangrijk is om antwoord te geven, maar ook wanneer het genoeg is als je alleen maar luistert. Daardoor kunnen jouw vriendinnen altijd bij je terecht!

In stukjes
Knip jij je berichten in stukjes, doordat je na elk woord op enter drukt? Dan heb je weinig geduld. Jij doet alles snel-snel en raakt snel op dingen uitgekeken. Daardoor is een gesprek met jou nooit saai, want jij hebt altijd wel iets leuks te vertellen.

Lees ook: Wat zeggen jouw ogen over jou?

Veel emoticons
Als je bijna alleen maar met emoticons praat, ben je een gevoelig typje. Jij wilt dat de ander helemaal begrijpt hoe jij iets écht bedoelt en dan zegt een emoticon natuurlijk meer dan duizend woorden.

Delen
Deel jij graag alle leuke dingen die je op internet vindt met je vriendinnen? En staan jouw appjes daarom helemaal vol met plaatjes en linkjes? Dan vind jij het belangrijk om veel met je vriendinnen te delen. Natuurlijk stuur je ze wel alleen leuke dingen, want humor is voor jou errug belangrijk.

Lees ook: Wat zeggen jouw Instagram-foto's over jou?