Hartjes, vlinders, bloemetjes… Jij maakt vast ook wel eens doodles in je agenda of schriften. Als je op school zit te luisteren naar de docent of als je belt met je BFF. Je pakt pen en papier en begint kleine tekeningetjes te maken zonder dat je erbij nadenkt. Maar die doodles kunnen wel iets zeggen over wie jij bent en hoe je je voelt. Check het hier!

 

Bloemen
Bloemetjes-tekenaars zijn echte familie-meiden. Jij hebt het duidelijk leuk thuis! Als je een hele bos bloemen tekent ben je ook nog eens erg sociaal.

 

Vlinders, vogels en bijen
Sierlijke vlinders en vrolijk fladderende bijtjes betekenen dat jij je nog niet wilt binden. Je bent happy single!

 

Hartjes
Hartjes betekenen dat je een romantische girl bent en van echte meisjesdingen houdt.

 

Patronen
Als je een patroontje tekent wil het zeggen dat je heel gefocust en serieus bezig bent. Trouwens, wist je dat je beter oplet als je patronen tekent in de les?

 

 

Pijlen
Jij gaat recht op je doel af. Waarschijnlijk weet jij al precies wat je later wilt worden en wat je moet doen om dat te bereiken.

 

 

 

Huis
Als jij een supermooi huisje tekent, wil het zeggen dat je het prima naar je zin hebt thuis. Is jouw huisje rommelig getekend? Dan kan het betekenen dat je het thuis niet zo fijn hebt.

 

Spinnenweb
Een spinnenweb betekent dat iemand je iets laat doen wat jij eigenlijk helemaal niet leuk vindt. Je voelt je gevangen. Help, snel wegwezen!

 

 

 

Namen
Als jij je eigen naam opschrijft en mooi versiert, dan betekent het dat je graag in de spotlights staat. Staat er een andere naam op je papier? Dan is die persoon heel belangrijk voor je. Bijvoorbeeld je crush of je BFF!

 

 

Sterren
Sterretjes betekenen dat jij een superpositieve denker bent. Je ziet in iedereen iets goeds. Daarnaast heb je veel energie.

 

 

Vierkantjes of kubussen
Kun jij goed omgaan met moeilijke situaties en weet je overal een oplossing voor? Dan is de kans groot dat jouw schriften vol kubussen en vierkantjes staan!

 

Poppetjes
Als je veel poppetjes tekent, ben jij erg succesvol. School gaat jou waarschijnlijk makkelijk af en niks kost jou veel moeite.