Bijna elke girl heeft wel eens voor de fun haar handlijnen gelezen. Pfff, dat is nog best lastig! Maar wist je dat niet alleen de lijnen, maar ook de vorm van je handen iets over jouw persoonlijkheid zegt?

Handvormen
Om de vorm van je hand te bepalen, kijk je naar de palm van je pols tot je vingers.

De vierkante hand
Je houdt niet van rommel, dus jouw kamer is altijd opgeruimd en jouw schriften zien er supernetjes uit. Jij bent een trouwe vriendin: je staat altijd voor je vriendinnen klaar en zal ze nooit zomaar laten vallen.

De rechthoekige hand
Jij bent een twijfelaar en dat komt omdat je altijd goed nadenkt voordat je iets beslist. Je bent heel nieuwsgierig en wilt altijd alles weten. Op school ben jij dan ook degene die alle laatste roddels weet!

De kegelvormige hand
Als jij ergens voor gaat, doe je dat voor 100%. Je bent een echte doorzetter en geeft niet snel op. Jij bent een sociale girl en kent veel mensen op school. Maar jouw vriendinnen blijven het allerbelangrijkste.

Lees ook: Wat zegt jouw handschrift over jou?

De hartvormige hand
Jij hebt energie voor tien en kunt dan ook moeilijk stilzitten. Lekker sporten, met vriendinnen chillen of de hele dag shoppen: jij hebt altijd wel iets te doen en zorgt ervoor dat je je nooit verveelt.

De ronde hand
Je kan soms een beetje stil zijn, maar als jij je op je gemak voelt klets je de oren van iemands hoofd. Je bent een gevoelige girl, die behoorlijk vaak een traantje wegpinkt bij een zielige film.

Lees ook: Minicursus handlezen