Net zoals de lijntjes op je handen, zeggen je lippen ook iets over je persoonlijkheid. Of je nu volle of dunne lippen hebt, het heeft een betekenis. Ben jij verlegen, supergoed in het opvrolijken van je vriendinnen of een onwijze kletskous? Je lippen vertellen het je.

Getuit
Staan jouw lippen getuit, alsof je zo iemand gaat zoenen? Dan ben je romantisch. Je hebt ook veel aandacht nodig, maar als je een vriendje hebt, ben je wel supertrouw aan hem.

Dunne lippen
Dunne lippen die een soort streep vormen? Het is een teken dat jij eerlijk en oprecht bent. En ook al ben je misschien een beetje verlegen als je nieuwe mensen ontmoet, zodra je ze kent verander je in een gezellige kletskous.

Lachend
Met je lippen non-stop in de lachstand, ben jij natuurlijk het zonnetje in huis. Je straalt de hele dag, bent heel positief Γ©n supergoed in het opvrolijken van je vriendinnen. Eigenlijk wil iedereen graag in jouw buurt zijn.

Pruilend
Als je lippen naar beneden hangen, geeft dat je een beetje verdrietige uitstraling, ook omdat je soms helemaal opgaat in je eigen gedachten. Terwijl je juist meestal heel vrolijk bent, dus gewoon optrekken die lippen and smile!

Volle lippen
Lucky you! De meeste girls willen heel graag volle lippen, maar voor jou is dat niet meer nodig. Girls met volle lippen zijn moedig, zelfverzekerd en je lips maken je onweerstaanbaar.

Brede lippen
Meiden met een brede mond zijn perfectionistisch en ze bepalen graag hun eigen lot. Je bent een getalenteerde girl met een grote vriendinnengroep met allerlei verschillende meiden.

Lees ook: Minicursus handlezen