Je ziet ze elke dag als je een laagje mascara aanbrengt, maar weet je ook wat je ogen zeggen over jouw karakter? Kijk jezelf maar eens goed aan in de spiegel en check dan welke karaktereigenschappen jouw ogen verraden!

Amandelvormig
Amandelvormige ogen geven je een mysterieuze uitstraling. De boys vinden die geheimzinnigheid interessant en jij maakt daar goed gebruik van. Je hoeft maar te knipperen en je hebt hun hart al gestolen.

Rond
Jouw ronde ogen zijn de blikvangers van je gezicht. Ze geven je een lieve uitstraling, ook al ben je echt niet altijd een engeltje. Maar door je grote, onschuldige kijkers kun je vaak wegkomen met je stoute acties.

Dicht bij elkaar
Als je ogen dicht bij elkaar staan, betekent dat dat je je goed kunt concentreren. Kleine details die anderen makkelijk missen, spot jij wel. Je bent nieuwsgierig en vindt het leuk om nieuwe dingen te leren.

Lees ook: Wat zeggen jouw tenen over jou?

Ver uit elkaar
Staan jouw ogen ver uit elkaar? Dan ben je een dagdromertje. Je kunt jezelf verliezen in je eigen gedachten en lijkt dan afwezig, maar op die momenten ben je gewoon even druk met dromen en denken.

Bol
Meiden met bolle ogen nemen de wereld goed in zich op. Als je bolle ogen hebt, heb je een goed geheugen en doe je graag nieuwe dingen. Never a dull moment met jou!

Diepliggend
Achter jouw ogen gebeurt heel wat! Als je diepliggende ogen hebt, betekent dat namelijk dat je heel gevoelig bent en snel aanvoelt wat voor sfeer ergens hangt. Dat zorgt er ook voor dat anderen graag hun hart uitstorten bij jou.

Lees ook: Wat zeggen jouw handen over jou?