Je ogen, je mond, de vorm van je gezicht: allemaal zeggen ze iets over jouw karakter. Maar wist je dat dit ook geldt voor de vorm van je oren? Wat die over jou zegt, check je hier.

De plaats
Plat tegen je hoofd: Als jouw oren plat tegen je hoofd liggen, ben je een echte planner. Jij vergeet nooit een toets, want waarschijnlijk heb jij je studieschema al vijf weken geleden gemaakt. Veranderingen zijn dan ook niet echt helemaal jouw ding.
Naar buiten: ‘Flappen’ jouw oren een beetje van je hoofd? Dan ben jij lekker creatief. Voor elk probleem heb jij een oplossing en je weet altijd iets leuks om te doen.

Lees ook: Wat zeggen jouw ogen over jou?

De vorm van het oor
Hoekig: Hebben jouw oren veel scherpe hoeken? Dan ben jij een lekker eigenwijze chick, die doet waar ze zelf zin in heeft.
Puntig: ‘Elfenoortjes’ laten zien dat jij niet zomaar alles gelooft wat mensen tegen je zeggen. Je bent kritisch, maar kunt ook snel boos worden.
Veel windingen: Zijn er in je oor veel draaiingen te zien? Dan kan het best even duren voor mensen jou echt kennen. Je raakt niet makkelijk bevriend met mensen, maar als je ze eenmaal kent, zijn jullie wel forever.

Lees ook: Wat zeggen jouw voeten over jou?

De vorm van de oorlel
Klein: Als er een feestje is, ben jij degene die oplet of iedereen het wel echt gezellig heeft. Je bent namelijk supersociaal, maar dat maakt je soms ook onzeker. Je probeert dan iedereen tevreden te houden en dat lukt of course niet.
Groot: Jij weet héél goed wat je wilt. Als mensen tegen jou zeggen dat iets niet moet doen, is er een grote kans dat jij er toch voor gaat. Je denkt goed over dingen na en bent niet bang om je eigen pad te volgen, ook als anderen dat maar vreemd vinden.

Lees ook: Wat zeggen jouw appjes over jou?