But first, let me take a selfie! Iedereen maakt wel eens selfies: van je gezicht, je kleding of je huisdier… Benieuwd wat jouw selfies over jou zeggen? Check het hier!

1. Kunstige selfie
Zo’n saaie, standaard selfie van een lachend gezicht is niets voor jou. Nee, jij maakt er een heel kunstwerk van! Je gaat los met filters en fotobewerkingsprogramma’s om zo de mooiste creaties van je selfies te maken. Je bent creatief, houdt van vintage en gaat regelmatig naar concerten van je favo bandjes. Originaliteit is jouw motto!

2. No make-up selfie
Jij bent een relaxte girl en hebt superveel friends. Je houdt van de natural look en bent niet zo fan van make-up. Less is more! En waarom zou je het ook dragen? Je hebt het helemaal niet nodig! Alle boys lopen toch wel achter je aan…

3. Haar of outfit selfie
Jij bent helemaal into mode en een échte beauty-expert. Al je friends komen altijd naar jou toe voor advies. En is er een feestje? Dan ben jij degene die iedereen moet stijlen! Je hebt talent en ziet er altijd fantastisch uit. Jep, een carrière in de fashionwereld is helemaal voor jou weggelegd!

4. Omlaag kijkende selfie
Jij bent erg mysterieus en lastig te doorgronden. Pas als iemand jou beter kent, durf je de ware jij te laten zien. Bij boys speel je hard to get en je wordt niet snel verliefd. Terwijl je genoeg keuze hebt! Jongens zijn benieuwd naar jouw interessante karakter…

5. Met je huisdier selfie
Jij bent een sweet girl en vindt het superleuk om dingen met je BFF’s te doen. Ook houd je van knuffelen en bent een echte dierenvriend. Een avondje alleen zijn is niets voor jou. Met anderen erbij is het toch véél gezelliger?   

6. Boyfriend/girlfriend selfie
Jij bent superhappy met je lover en bent niet bang dit aan de wereld te laten zien. Je zit goed in je vel en vindt het geweldig om pics met je vriendje te maken. Je kan niet wachten tot het Valentijn is…

7. Duckface of weird face selfie
Jij bent altijd vrolijk en maakt iedereen aan het lachen. Je hebt zelfspot en neemt niets serieus. Jouw motto? You Only Live Once!

8. Lachende selfie
Jij bent een tevreden girl en happy met je looks. Foto’s maken doe je dan ook graag en je vindt het leuk om ze op al je social media pagina’s te posten. Jij hebt nooit lang dezelfde profielfoto, want die nieuwe pic is zó gemaakt!  

Lees ook: Wat zegt jouw glimlach over jou?