Je koopt in de pauze een superlekker ijsje in de kantine, maar in plaats van hem meteen op te eten, maak jij eerst duizend snaps. Tegen de tijd dat jij een hap neemt, is je ijsje gesmolten. Oeps… Wist je dat al die snaps superveel zeggen over jouw persoonlijkheid? Lees snel verder!

Gekke selfies
Op iedere snap sta jij supercrazy. Dat is niet omdat je niet normaal kunt kijken, maar omdat je gewoon lekker gek bent. Life is too short to be serieus is jouw levensmoto en al je friends vinden het superleuk als ze een snap van jou ontvangen, want jij maakt hen altijd aan het lachen!

Altijd filters
Toen de filterupdate kwam, ging er een nieuwe wereld voor jou open. Het echte leven vind jij maar saai. Met al die toffe filters wordt het leven een stuk leuker. Jij bent een echte levensgenieter, waardoor jouw agenda altijd bomvol staat met leuke afspraakjes en party’s!

Lees ook: Wat zeggen jouw appjes over jou?

Filmpjes
Jij gebruikt Snapchat om je hele leven te filmen. Iedereen mag weten waar jij bent en wat je doet. Je bent een open boek en zegt altijd alles wat je denkt, waardoor altijd iedereen weet wat je bedoelt. Dit is handig, maar dat kan ook gevaarlijk zijn. Sommige dingen kun je beter voor jezelf houden.

Veel emoji’s
Als je moet leren voor een toets, maak jij superveel sad-snaps. Een zielig pruillipje is voor jou niet genoeg, jij plaatst er nog eens tien zielige emoji’s naast. Herken je dit? Dan ben je een gevoelig type. Je wilt graag begrepen worden door anderen en vindt het belangrijk wat mensen van jou vinden.

Privésnaps
Jij bent een echte privésnapper. Jouw verhaal is eigenlijk altijd leeg en je stuurt het liefst snaps naar je friends, zonder dat anderen dit zien. Je bent een girl met geheimen en alleen jouw best friends weten wat je echt denkt of voelt.

Lees ook: Wat zeggen jouw Instagram-foto's over jou?