Ovaal, vierkant, hartvorming of rond? De vorm van je gezicht verklapt van alles over jouw persoonlijkheid.

Ovaal
Als jij een ovaalvormig gezicht hebt, sta je supersterk in je schoenen. Niemand kan jou wat maken! Je bent erg zelfstandig, hebt een eigen mening en twijfelt nooit.

Hart
Heeft jouw gezicht de vorm van een hart? Dan ben je een perfectionistisch typje. Je weet precies wat je wilt en laat je door niets en niemand tegenhouden om je doel te bereiken.

Vierkant
Als je gezicht een vierkante vorm heeft, wil je weten hoe dingen in elkaar steken. Je bent heel erg nieuwsgierig Γ©n denkt goed na voordat je iets onderneemt. Verstandig!

Driehoek
Heeft jouw gezicht de vorm van een driehoek? Jij bent heel sociaal en bent niet graag alleen. Je vriendinnen zijn dan ook alles voor jou en je staat altijd voor ze klaar.

Rechthoek
Als jouw gezicht rechthoekig is, dan ben jij een girl met pit! Jij hebt superveel doorzettingsvermogen, dus als jij iets wilt, ga je er 100% voor.

Rond
Is jouw gezicht rond? Dan ben je gek op gezelligheid. Je bent bijna altijd vrolijk en slaat geen feestje over. Ook typisch voor jou: dat je alles een keer wilt hebben geprobeerd in je leven.

Lees ook: Wat is jouw gezichtsvorm?