Heb jij rood, bruin, blond of zwart haar? Je haarkleur zegt veel over wat voor type jij bent: een sexy blonde, een vastberaden roodharige, een romantische brunette of een mysterieuze zwartharige…

Blond haar
Blond staat voor sexy en verleidelijk. Meiden met blonde haren zijn echte party-girls en hebben de grootste fun. Van blonde haren krijgen veel mensen een zomers gevoel en daarom zijn blondines ook vaak het zonnetje in huis.

Brunette
Wanneer je bruin haar hebt, geeft dit een betrouwbare indruk. Jongens denken vaak dat meisjes met bruin haar serieuzer zijn en beginnen daarom eerder een vaste relatie met brunettes dan met blondines. Meisjes met bruin haar zijn lief en heel romantisch ingesteld, maar als ze iets willen, dan gaan ze er ook voor.

Rood haar
Meiden met rood haar zijn vurig en zitten vol passie. Ze weten precies wat ze willen en ze zullen niet snel afwijken van hun besluit. Roodharigen kunnen ook pittig zijn en als je ruzie met ze hebt, zal je dat weten ook.

Zwart haar
Zwart haar is geheimzinnig en exotisch. Een meisje met zwart haar is mysterieus waardoor ze een grote aantrekkingskracht heeft bij de boys. Zwartharigen staan altijd klaar voor vriendinnen en familie, vooral als zij het heel moeilijk hebben. Ook kunnen ze vaak lekker koken.