Wist je dat je BFF veel zegt over jouw persoonlijkheid? De mensen met wie je omgaat hebben een grote invloed op wie jij bent als persoon en de beslissingen die je maakt. Check hier wat jouw BFF over jou zegt!

1. Als jij en je BFF al superlang friends zijn…
Jullie steunen elkaar door dik en dun en zijn onafscheidelijk. Waarschijnlijk ken je haar nog van de peuter- of kleuterschool. Als jij en je BFF al een leven lang friends zijn betekent dit dat jij iemand bent die alles doet om een vriendschap in stand te houden. Je bent lief, trouw en je hecht veel waarde aan een vriendschap. Ook ben je er altijd voor je BFF, net zoals zij er altijd voor jou is!

2. Als jouw BFF de coolste girl op school is…
Ze nodigt je altijd uit voor de vetste feestjes en weet precies hoe je moet flirten. En jijzelf hebt eigenlijk geen idee… Deze BFF houdt van jou om wie je bent, ookal vind je jezelf niet zo cool als zij. En wat dit over jou zegt? Je bent supergoed in het kiezen van de juiste friends. Je pikt namelijk precies diegenen uit die altijd voor jou klaar zullen staan en je leuk vinden om hoe je bent!

3. Als jouw BFF je collega is…
Waarschijnlijk ben je heel erg praktisch. Wanneer je ruzie hebt met je BFF, praten jullie het uit in plaats van het uit te vechten of elkaar te negeren. Zo is het al snel weer goed! Je weet precies wat jouw friend nodig heeft en zij weet dit ook van jou. Jullie vullen elkaar aan en kunnen niet zonder elkaar!

4. Als je geen één BFF hebt, maar een groep BFF’s…
Jij bent supersociaal en hebt liever een groep vriendinnen dan één hechte vriendin. Waarschijnlijk ben je het liefst altijd omgeven door mensen. Jouw motto: hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

5. Als jouw BFF je teamgenoot is…
Teamgenoten laten elkaar niet in de steek en dat is ook bij jullie het geval. Als je haar nodig hebt, is ze er altijd voor je en jij bent er ook altijd voor haar. Jullie zijn erg loyaal en behandelen elkaar met respect. Precies zoals het hoort!

6. Als jouw BFF een jongen is…
Van wie krijg je nou een beter advies over jongens dan van een jongen zelf? Juist… niemand! Superhandig dus, zo’n mannelijke BFF. Bovendien zijn boys heel relaxt in de omgang en zullen niet snel roddelen of gemeen doen.

7. Als jouw BFF je zus is…
Zussen zijn de beste BFF’s, omdat jullie weten dat jullie er altijd voor elkaar zullen zijn, no matter what. Natuurlijk hebben jullie wel eens ruzie, maar die gaan vaak zo weer over. Het maakt niet uit hoeveel vrienden je in je leven nog gaat maken, je zus zal er altijd voor je zijn.

8. Als jij en je BFF elkaars tegenpolen zijn…
Misschien hebben jullie niet precies dezelfde interesses of muzieksmaak, maar op deze manier leer je wél weer nieuwe dingen kennen. Je vindt het interessant om nieuwe mensen te ontmoeten en ook naar andere meningen dan die van jou te luisteren. Je staat open voor iedereen!

9. Als jouw BFF áltijd alles goed doet…
Jouw BFF is er altijd voor je en kan je altijd weer terug naar de realiteit brengen. En dit is helemaal niet slecht, want soms heb je dat gewoon even nodig… Je hebt een goed hart en gaat met mensen om die een positieve invloed op je hebben.

Lees ook: 10 redenen waarom zij de allerliefste BFF is