Hoera, nu het alweer een tijdje lekker warm is, kunnen we volop ijsjes eten! Maar kies jij liever voor een romig bolletje vanille-ijs, een frisse citroensorbet of een hoorntje met aardbeienijs? En wat zegt dat over jou?

 

 

 

 

 

Chocolade-ijs
Jij bent creatief en staat graag in de spotlights. Chocolovers zijn echte girly girls met veel friends. Mensen geven jou graag de aandacht omdat je spontaan bent en iedereen aansteekt met je enthousiasme. O, en je bent ook nog eens superstylish!

Vanille-ijs
Vanille-ijs is een populaire en veilige keus. Toch is het jouw enige veilige keuze. Je neemt namelijk graag risico’s en je krijgt een kick van achtbanen en extreme sporten. Vanille-liefhebbers zijn namelijk echte thrill seakers. Maar je bent ook heel trouw en open naar de mensen van wie je houdt.

 

Aardbeienijs
Liefhebbers van aardbeienijs zijn echte denkers en dromers. Je bent gek op je friends en altijd bereid om ze te helpen. Toch sta je zelf liever niet in de spotlights. Je volgt eerder anderen dan dat je zelf initiatief neemt.

 

Cookie dough-ijs
Je bent een eigenzinnig meisje met ongewone hobby’s. Je doet graag je eigen ding en het maakt je niet uit wat anderen daarvan vinden. Je vrienden bewonderen jou daarom. Je vindt het alleen wel moeilijk om keuzes te maken.

 

Citroensorbet
Jij houdt wel van zuur, maar dat merk je niet aan je karakter. Citroenfans zijn het zonnetje in huis. Jij bent altijd vrolijk en wilt anderen ook graag opvrolijken. Verder ben je een echte avonturier en ga je graag op reis.

 

Waterijs
Kies jij het liefst voor een raketje of perenijsje? Dan ben je een echte grappenmaker. Je houdt niet van mensen die moeilijk doen en maakt overal een lolletje van. Je friends vinden dat heerlijk, want met jou in de buurt valt er altijd wat te lachen.

 

Yoghurtijs
Jij bent ijdel en erg precies in alles wat je doet. Als iets niet perfect is, kun jij je daar erg aan storen. Daarom kijk je ook liever de kat uit de boom voor je iemand toelaat in je leven. Maar als je eenmaal vrienden maakt, ben jij een geweldige BFF.