Wat zegt jouw kerstboom over jou?

Lampjes, slingers, ballen… In de meeste kerstbomen hangen wel ongeveer dezelfde dingen, maar toch zien ze er allemaal heel verschillend uit. En dat is niet voor niets, want de manier waarop jij je kerstboom versiert, zegt ook iets over jou! Check hier wat jouw kerstversiering betekent!

Lampjes, slingers, ballen… In de meeste kerstbomen hangen wel ongeveer dezelfde dingen, maar toch zien ze er allemaal heel verschillend uit. En dat is niet voor niets, want de manier waarop jij je kerstboom versiert, zegt ook iets over jou! Check hier wat jouw kerstversiering betekent!

Knipperende gekleurde lampjes, slingers en ballen in allerlei kleuren
Ziet jouw kerstboom er nogal… hysterisch uit omdat alles een verschillende kleur heeft en knippert? Dan ben jij waarschijnlijk een tikkie nonchalant. Jouw kerstbooom hoeft echt niet perfect gestyled te zijn, zolang-ie maar versiering heeft, vind jij het goed. Dat noncha gedrag heb jij ook in de rest van je leven. Daardoor is je huiswerk niet altijd precies op tijd af, maar jij blijft altijd relaxed.

Zelfgemaakte ballen
Girls met een boom die wemelt van de zelfgemaakte ballen en ander accessoires, zijn natuurlijk supercreatief. Als jij iets bedenkt, heb je het een paar uur later in je kamer staan, want jij kunt echt alles maken. Jouw besties vinden dat superleuk, want ook in verjaardagscadeaus stop jij heel wat creativiteit. 

Eén kleur ballen
Een boom met verschillende kleuren lichtjes en allerlei soorten ballen? Daar moet jij echt niet aan denken! Jouw boom ziet er superstrak uit met één soort (matte) ballen. Jij bent namelijk best een tikkie perfectionistisch en stylet je interieur graag helemaal. Jouw kamer kan dan ook meteen in een woonblad. Alleen jammer dat het ene leuke engeltje dat je van je oma hebt gekregen nu niet bij de rest past… Moet je volgend jaar weer nieuwe ballen kopen. 😉

Lees ook: Wat zegt jouw sterrenbeeld over jou?

Glitterslingers en glitterballen
Jouw kerstboom is supersparkly. Overal waar je kijkt zitten glitters en als je ook nog eens de lichtjes aandoet, lijkt je kamer wel een disco, omdat alles in jouw kerstboom licht weerkaatst. Of course heb jij niet zomaar voor zo’n opvallende boom gekozen, want jij houdt zelf ook wel van een beetje glamour! Het liefst zou je als een echte celeb over de rode loper gaan in een prachtige glitterjurk. Wie weet dat het ooit gebeurt…

Geen kerstboom
Heb jij helemaal geen kerstboom(pje)? Dan ben je waarschijnlijk een nuchter typje dat er niet van houdt om ‘gek’ te doen. Een boom versieren vind je vooral veel gedoe. Jij kunt je tijd wel beter besteden, aan je BFF’s bijvoorbeeld. Zij kunnen bij jou altijd terecht, omdat je eerlijk advies geeft en nooit in paniek raakt. Superfijn, maar vind je een klein boompje stiekem niet een heel klein beetje gezellig?

Lees ook: Wat zegt jouw kamer over jou? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen