De ene girl ziet kerst als dé gelegenheid om te shoppen voor een gloednieuwe outfit, terwijl de andere de dag gewoon chill in haar pyjamabroek doorbengt… Wat is jouw kerstlook? En wat zegt dit over jou? Check het hier!

Glamorous: galajurkje of nette rok + high heels
Jij bent heel ijdel en altijd op en top gestijld. Is er een speciale gelegenheid? Dan pak jij deze kans meteen om jouw look extra speciaal te maken. Shoppen voor nieuwe outifts is iets wat jij regelmatig doet. En nieuwe, uitdagende trends uitproberen vind jij helemaal niet eng. En het resultaat? Jij ziet er altijd amazing uit!

jurkje rok pump

Casual: netjes, maar niet overdressed
Jij bent een echte girly girl en ziet er altijd superverzorgd uit. Je bent lief en je familie en friends zijn heel erg belangrijk voor je. Kerst is dan ook jouw favo feestdag, die helemaal om liefde en warmte draait. Je bent altijd vrolijk en echt het zonnetje in huis. Met jou in de buurt is het altijd gezellig!   

blazer ballerina blouse

 

Relaxed: pyjama, sloffen
Jij bent een super-relaxte girl. Je hebt veel friends en iedereen is jaloers op jouw go with the flow-houding. Je bent superlief en staat altijd voor iedereen klaar. Kerstmis zie jij als chille vakantiedagen die je gezellig samen doorbrengt met je familie. En waarom zou je ook op de bank gaan zitten in je galajurk? Het zit helemaal niet zo lekker en je crush ziet het toch niet… Groot gelijk!

sloffen witslof trui onesie

Lees ook: 5x kerstkapsels