Rood, geel, groen of toch blauw: een lievelingskleur hebben we allemaal. En die verraadt stiekem heel veel over jouw karakter! Benieuwd wat jouw favourite colour te zeggen heeft? Check het hier!

Rood
Meiden die van rood houden, hebben een hekel aan sleur. Als rood jouw lievelingskleur is, doe je het liefst elke dag iets anders. Je vriendinnen vinden dat superleuk, want jij verzint steeds weer een andere gekke actie. Anderen willen geen ruzie met jou, want je kunt best fel zijn en zegt alles wat je denkt.

Oranje
Oranje ziet er supervrolijk uit en girls die deze kleur als lievelingskleur hebben, zijn dat zelf ook. Als orange lover houd je van feestjes en ben je dol op mensen. Die kletskous die de klas wordt uitgezet, omdat ze maar niet stopt met praten? Yep, dat ben jij!

Geel
De zon is geel, emoticons zijn geel… Met geel als lievelingskleur houd je wel van een beetje vrolijkheid. Je lacht het liefst de hele dag en hebt altijd wel iets positiefs te zeggen over een ander. En een fijne opsteker: volgens onderzoek ben je ook nog eens hartstikke goed in kruiswoordraadsels.

Groen
Meiden die van groen houden, houden wel van een beetje verandering in hun leven. Op één voorwaarde: ze willen wel graag zelf de touwtjes in handen blijven houden. Daardoor doe jij het erg goed op school, want jij bent die ene girl die altijd precies weet wanneer het tijd is om weer eens een goed cijfer te scoren.

Lees ook: Wat zegt jouw glimlach over jou?

Blauw
Girls die van blauw houden, vinden het fijn als hun omgeving een beetje rustig is. Dat merk je ook aan de manier waarop jij omgaat met mensen: je hebt bijna nooit ruzie en weet er perfect voor te zorgen dat die twee ruziënde vriendinnen van je het weer goedmaken.

Paars
Ben je een echte creabea? Dan houd je vast van paars! Uit onderzoek is namelijk gebleken dat mensen die creatiever zijn van anderen, veel vaker van paars houden. Als echte paars-liefhebber, ben je bovendien lekker sarcastisch en durf je je eigen stijl te hebben.

Roze
Girly girls love pink! Als je roze als lievelingskleur hebt, heb je vaak grote dromen. Je wilt popster worden, model of misschien wel minister-president. Het enige jammere is dat je ook een beetje verlegen bent. Maarre… dat maakt je dan wel weer supercute!

Lees ook: Wat zegt jouw slaaphouding over jou?

Zwart
Houd jij alles het liefste zwart? Dan ben je een gevoelig typje met gevoel voor mode. Je kiest vaak voor speciale kleding en vindt het niet erg om een beetje op te vallen. Je weet precies wat je wilt, maar op anderen kom je vaak een beetje mysterieus over.

Grijs
Meiden die van grijs houden, hoeven niet per se zelf in de spotlight te staan. Jij bent in een groep juist superbelangrijk, omdat je een beetje op de achtergrond blijft. Daar kijk je heel goed naar wat iedereen nodig heeft en daardoor weet jij ruzies perfect te voorkomen.

Wit
Houd je van wit? Dikke kans dat jij een perfectionist bent. Meiden die dol zijn op wit, zijn namelijk supergeorganiseerd en houden van eenvoud. Die moet dan alleen wel perfect zijn.

Lees ook: Wat zegt jouw nagellak over jou?