Je ogen, je mond, de vorm van je gezicht: allemaal zeggen ze iets over jouw karakter. Maar wist je dat dit ook geldt voor de vorm van je neus? Wat die over jou zegt, check je hier.

De vorm
Rechte neus: Staat jouw neus kaarsrecht? Dan ben jij waarschijnlijk superijdel. Je gaat pas de deur uit als je zeker weet dat je er picobello uitziet! Hierdoor kom je vaak te laat en kom je je afspraken niet altijd na.

Scheve neus: Staat jouw neus een beetje scheef? Dan ben je een echte twijfellaar. Je vindt het moeilijk om de juiste beslissingen te maken, waardoor je vaak in tijdnood komt bij proefwerken en het maken van je huiswerk.

Lees ook: Wat zeggen jouw ogen over jou?

De grootte
Grote neus: Mensen met een grote neus vinden het vaak moeilijk om hun emoties te tonen. Toch ben je stiekem een megagevoelige girl. Je laat gewoon eerdereen traantje bij megaromantische films dan bij je friends.

Kleine neus: Jij hebt superveel dromen, maar je bent iets minder goed in de uitvoering ervan… Vaak haak je halverwege een plan af, omdat je dan alweer iets veel vetters hebt bedacht.

Lees ook: Wat zeggen jouw voeten over jou?

De punt
Wipneus: Je bent altijd superenthousiast en doet er alles aan om je dromen te bereiken. Girls met een wipneus staan graag in de belangstelling.

Stompneus: Stompneuzen zijn supergoed in het bewaren van geheimen. Heb jij een BFF met een stompe neus? Dan heb jij geluk, want je kunt haar gerust al je geheimen vertellen!

Lees ook: Wat zeggen jouw oren over jou?