Je hebt vast wel eens gehoord dat je ogen een weerspiegeling zijn van je ziel. Dat lijkt een beetje onzin, maar wist je dat de kleur van je iris iets kan vertellen over jouw persoonlijkheid? Lees dus snel verder!

Bruine ogen
Jij bent een zelfverzekerde girl en hebt alle eigenschappen van een goede vriendin. Je bent betrouwbaar, lief en vindt het heerlijk om er voor mensen te zijn. Als je BFF met een probleem zit, kan je haar goed advies geven, opvrolijken en aan het lachen maken. Je bent dus heel sociaal en vindt het daarom ook erg leuk om nieuwe vrienden te maken.

Blauwe ogen
Ben je een girl met blauwe ogen? Dan passen de eigenschappen slim en vrolijk bij je. Ook kom jij vaak jonger over dan je bent. Iets wat je absoluut niet bent is verlegen en hierdoor maak je makkelijk contact met vreemden. Ook ben je heel open over je gevoelens en dat is fijn want dat maakt jou een goede prater en daardoor heb je bijna nooit ruzie.

Groene ogen
Hoort een groene oogkleur bij jou? Dan ben je vast heel creatief en mysterieus. Ook houd je veel rekening met anderen want zelf heb je er ook een hekel aan om gekwetst te worden. Je bent namelijk een gevoelig typje, maar laat niet over je heen lopen. Ook ben je enorm impulsief. Jij hoeft alleen maar avontuur te ruiken of je gaat er al op af.

Grijze ogen
Mensen vinden het fijn om bij jou in de buurt te zijn, want je bent erg rustig. Maar je bent niet op je mondje gevallen, want als jij een mening hebt, wil je deze altijd delen. Daarnaast ben je gek op sporten en supernetjes. Jouw kamer zal dus nooit een troep zijn. Ook ben je erg trouw: je vriendinnetjes kunnen hun geheimen dus met een gerust hart aan jou toevertrouwen! 

Lees ook: match je oogschaduw met je ogen