Waarschijnlijk is het een van de kapsels die je het makkelijkst kunt maken: de paardenstaart. Maarre… wist je ook dat deze look heel veel over jou zegt? Je checkt het hier!

Hoge, strakke staart
Jouw ochtendritueel duurt wel even, want in jouw kapsel mag geen haartje verkeerd zitten. Tja, je bent nu eenmaal een perfectionistische girl die graag de controle heeft. Echt niet dat jouw haar zomaar een kant opspringt die jij niet wilt. Jij weet precies wat je wilt en hoe je het gaat krijgen!

Halve staart
Is Ariana’s signature look ook jouw favo kapsel? Dan ben je een vrolijk type, dat het supergezellig vindt om leuke dingen te doen met friends en het liefst elke dag een feestje heeft, zodat je kunt laten zien dat jouw dansmoves minstens even goed zijn als die van Ari!

Lees ook: Wat zeggen jouw appjes over jou?

Lage staart
Meiden die hun staart laag in hun nek dragen, zijn lekker relaxed, maar toch fashionable. Je vindt het belangrijk om er goed uit te zien en oogt graag een beetje chic. Het mag alleen niet te veel tijd kosten. Kleine moeite, groots resultaat is jouw motto.

Half uitgezakte staart
Jouw looks? Pff… die interesseren jou niet zo veel. Meestal zie je er hartstikke leuk uit, maar jij gaat dus echt niet halverwege de dag je haar opnieuw doen. Daarvoor heb je het veel te druk! Sporten, lol maken met je friends… jij bent echt altijd bezig. En ach, je haar is maar haar, toch?

Lees ook: Wat zegt jouw kamer over jou?