Het is misschien wel je meest gebruikte accessoire: je schooltas (oké, ook je meest gehate, maar daar gaat het nu niet om). Je bag is superbelangrijk voor je uitstraling en zegt best iets over jou. Weten wat? Check it!

#1. Cowboy-bag
Jij zoekt een middenweg tussen praktisch en hip. Je wilt al je boeken meenemen, maar dat doe je wel op een fashionable manier. In een mooie leren cowboybag dus. Ook in de rest van je leven denk je goed na over je beslissingen en probeer je altijd een middenweg te vinden.

#2. Rugzak
Jij bent een praktische girl. En wat is de meest praktische manier om 100 kilo boeken te verplaatsen? Precies, een rugzak. Jij maakt je niet zo druk om de laatste mode. Zolang je rugzak er nog een beetje oké uitziet, neem jij ‘m lekker mee. Er zijn belangrijkere dingen in het leven, zoals lachen met je friends.

Lees ook: Wat zegt jouw kerstlook over jou?

#3. Handtas
Of al je boeken in je tas passen? Dat vind jij echt niet belangrijk. Er fashionable uitzien staat veel hoger op jouw lijstje! Jij bent een echt modemeisje met gevoel voor styling. In de les werk jij regelmatig je make-up even bij en bij gym let je er vooral op dat je niet al te bezweet raakt. Jouw nummer 1 hobby? Shoppen!

#4. Linnen tasje
Trek jij elke dag een linnen tasje met een grappige tekst van de stapel? Dan ben je een laid back girl die liever niet te veel geld besteedt aan school, maar er wel graag een beetje leuk bij loopt. Ook naast school doe jij lekker je eigen ding en trek je je niet te veel aan van anderen.

Lees ook: Wat zegt jouw handschrift over jou?