Ben jij ook veel tijd kwijt in de week aan het sporten? Ga jij vaak met plezier naar de sportvereniging om je lievelingssport te beoefenen? Check dan nu wat jouw sport zegt over jou.

#1. Hockey
Als je op hockey zit ben je vaak sociaal aangelegd en een echte teamplayer. Dit komt doordat je samenwerkt om te winnen. Toch ben jij lekker uniek door de stick die je gebruikt. Door het rokje en het shirtje zie je er op het veld vaak girly uit. Je hebt vaak snel inzicht in situaties en bouwt door het rennen een goede conditie op.

#2. Voetbal
Als je op voetbal zit ben je vaak een wat stoerder meisjes. Als jij met blauwe plekken thuiskomt, staat niemand daarvan te kijken. Je bent een teamplayer en zal sneller voetbal kijken dan andere meisjes op tv. Doordat je veel moet rennen bouw je een goed uithoudingsvermogen op.

#3. Tennis
Als je tennis speelt, wil je graag controle hebben, net als over je racket en de bal. Jij kunt je goed focussen en doelgericht spelen. Extra leuk: je bent goed in individueel spel en als teamplayer. Tennissers zijn vaak krachtige persoon.

Lees ook: 3x sportoutfit 

#4. Paardrijden
Als je op paardrijden zit, houd je waarschijnlijk vaak van afwisseling, want je leert allerlei verschillende technieken. Als je ze eenmaal onder de knie hebt, kun je naar verschillende plekken met een paard. Paardrijden is best intensief, omdat jij je goed moet focussen. Omdat je op het paard moet aanvoelen, ben jij vaak ook goed in het aanvoelen van mensen.

#5. Judo
 Als je judo als sport hebt, heb je vaak respect voor de ander. De vechtsport maakt jou een krachtig persoon en leert je vooruit te denken. Je kunt situaties goed inschatten, net zoals je bij judo doet met bepaalde technieken om de ander te verslaan. Net zoals bij judo werk jij rustig en geconcentreerd. 

Test: Ben jij een jaloerse girlfriend?