Lees jij in een tijdschrift ook altijd als eerste de horoscoop? En ben je dan ook de hele maand benieuwd of alles wat ze daar over je zeggen ook echt uit gaat komen? Wij wel! En we wilden ook wel eens weten wat die sterrenbeelden nou precies over jouw karakter zeggen… Lees verder om te zien wat er over jou in de sterren staat geschreven.

Waterman
21 januari t/m 19 februari

Of het een goed idee is om je haar groen te verven? Dat bepaal jij zelf wel! Watermannen zijn namelijk nogal eigenwijs én ze proberen graag nieuwe dingen. Daardoor wijkt jouw look vaak af van wat anderen dragen. Omdat je zelf vaak net een beetje anders bent dan gemiddeld, veroordeel je anderen niet en kun je supergoed luisteren. Wel ben je soms een beetje te sarcastisch, waardoor het even duurt voor je BFF zeker wist dat je haar echt aardig vond.

Vissen
20 februari t/m 20 maart

Als vis heb je een enorme fantasie en ben je heel creatief. Dat zorgt ervoor dat je geweldige ideeën hebt, maar je vindt het vaak best lastig om ze uit te voeren. In jouw hoofd gebeurt zo veel dat je echt iemand anders nodig hebt om een beetje orde te scheppen in de chaos. Gelukkig ben je ook een superbetrouwbare vriendin die heel goed kan luisteren. Jouw BFF helpt je dus graag om al jouw maffe plannen uit te voeren.

Ram
21 maart t/m 20 april

Ben jij een Ram? Dan werk jij heel hard om te bereiken wat je wilt. Dat lukt je ook vaak, want je hebt superveel energie en gaat ver om je dromen waar te maken. Wel vind je het soms lastig dat dingen niet in een keer lukken, want geduld is niet jouw sterkste punt…

Stier
21 april t/m 21 mei

Stieren hebben altijd genoeg geld. Dat komt niet doordat ze zo veel zakgeld krijgen, maar doordat ze heel goed weten hoe ze ermee om moeten gaan. Niet alleen met geld zijn Stieren betrouwbaar, maar ook met vriendschappen. Jouw vrienden weten zeker dat ze jou altijd kunnen vertrouwen en komen dan ook graag met hun problemen naar jou. Het liefst luister je dan thuis naar ze, want de meeste Stieren zijn echte huismussen.

Lees ook: Zo versier je zijn sterrenbeeld

Tweelingen
22 mei t/m 21 juni

Ben jij nieuw in een groep vol vreemden? Dan maak je waarschijnlijk alsnog binnen de kortste keren vrienden. Tweelingen zijn namelijk heel sociaal en nieuwsgierig, wat jou het perfecte gezelschap maakt. Het enige minpuntje: soms houd je ook wel erg van roddelen…

Kreeft
22 juni t/m 23 juli

Een heel dure tas kopen of luxe uit eten? Waarschijnlijk vind jij dat geweldig, want kreeften houden wel van een beetje luxe. Als je niet bezig bent om zelf dure dingen te scoren, vind je het fijn om anderen in de watten te leggen. Jouw vriendinnen kunnen altijd bij jou terecht, want jij kunt heel goed luisteren en bent heel behulpzaam.

Leeuw
24 juli t/m 23 augustus

Net als een echte leeuw neem jij graag de leiding. Je houdt ervan om in de spotlights te staan en door je goede gevoel voor humor vinden je klasgenoten dat helemaal niet erg. Waarschijnlijk heb je een grote vriendenkring, want andere mensen willen graag in de buurt zijn van jou! Wel word je van al die aandacht soms een tikkie ijdel…

Maagd
24 augustus t/m 23 september

Mensen vinden het vaak lastig om te zien wat jij voelt. Maagden zijn namelijk vrij gesloten, waardoor het even duurt voor je mensen echt vertrouwt en laat zien wie je echt bent. Als dat eenmaal gebeurt, hebben ze aan jou een supertrouwe vriendin, die altijd voor iedereen klaarstaat en voor haar familie door het vuur gaat.

Lees ook: Jouw sterrenbeeld, jouw nail art design

Weegschaal
24 september t/m 23 oktober

Een beetje afwisseling en spanning, dat zoekt een Weegschaal in haar leven. Jij houdt ervan om het middelpunt van een groep mensen te zijn, dus je hebt superveel BFF’s. Wat jullie samen gaan doen maakt je niet zo veel uit, als het maar iets anders is dan gisteren! Over je boyfriend kun je eindeloos twijfelen. Vindt hij je nou eigenlijk wel echt leuk?

Schorpioen
24 oktober t/m 22 november

Jij wilt altijd het naadje van de kous weten. Als je BFF vertelt over haar laatste date, wil jij niet alleen weten of het leuk was, maar ook wat haar crush droeg, wat ze hebben gegeten en wat ze precies hebben gezegd. Doordat je zo geïnteresseerd bent in anderen, ben je een supergoede en trouwe vriendin. Wel ben je soms een tikkie jaloers, maar als anderen ook echt geïnteresseerd zijn in jou, is dat gevoel snel verdwenen.

Boogschutter
23 november t/m 22 december

Boogschutters zijn echte optimisten. Of je nou de bus mist of een onvoldoende haalt voor een toets, jij weet altijd overal iets leuks in te zien. Bovendien ben jij supernieuwsgierig naar andere mensen, maar ook naar de wereld om je heen. Het allerliefste zou je dan ook een wereldreis maken, zodat je allerlei nieuwe mensen leert kennen en spannende avonturen beleeft.

Steenbok
23 december t/m 20 januari

Steenbokken weten precies wat ze willen en dat zijn meestal geen kleine dingen. Olympisch kampioen of een bekende actrice worden, zijn dromen die bij jou passen. Gelukkig ben je ook heel geduldig en werk je graag hard, waardoor de kans best groot is dat je bereikt wat je wilt bereiken. Toch kun je soms ook best onzeker zijn over jezelf. Je hebt behoorlijk wat complimentjes nodig voordat je zelf gelooft dat je iets kunt. Het duurt dan ook even voordat jij een boy genoeg vertrouwt om verkering met hem te nemen. Jij wilt eerst heel zeker weten dat jullie echt voor elkaar gemaakt zijn.

Lees ook: Wie is jouw sterrenbeeld-match?