Vanmiddag begint voor een deel van Nederland de herfstvakantie en volgende week voor de rest van het land. Misschien heb je jouw hele week al volgepland maar wat nou als je niet weet wat je moet doen? Geen paniek! Wij hebben de leukste ‘things to do’ voor in de herfstvakantie op een rijtje gezet. Nu hoef jij je zeker niet te vervelen!

Boswandeling
Ga een middagje naar het bos en neem je vriendje of vriendinnen mee. Gezellig kletsen en genieten van de mooie kleuren. Als je met veel vrienden gaat, kunnen jullie ook een spel bedenken zoals levend stratego of gewoon ouderwets verstoppertje. Lachen!

Walibi Halloween
Houd je wel van een beetje griezelen? Ga dan naar Walibi. Dit weekend en de komende twee weekenden staan in het teken van Halloween! Vind je het toch wel een beetje spannend? Zorg er dan voor dat je met een grote groep gaat, dan kunnen jullie dicht bij elkaar blijven en is het ook nog eens heel gezellig. Voor €35,- per persoon kun je een avondje griezelen. Let er wel op, je kunt alleen online bestellen.

Mmm… smells good!
Heb je niet zo’n zin om heel creatief bezig te zijn, maar wil je wel iets leuks doen? Zoek dan een lekker recept uit en bak een taart of cake. Heerlijk om voor de kachel van je zelfgemaakte appeltaart met slagroom en een hot chocolate te genieten. Hier vind je lekkere recepten.

DIY-middagje
Buiten is het somber dus tijd om het huis gezellig te maken. Verzamel al je lijm, scharen, stiften, potloden, verschillende soorten papier en glitters en ga aan de slag! Leuk om zelf theelichtjes te maken van goedkope glaasjes of van pompoen! Als je toch een middagje het bos in gaat, kun je net zo goed allemaal kastanjes, beukenootjes, eikels en mooi gekleurde blaadjes meenemen. Leuk om in een grote vaas op tafel te zetten.

Lees ook: Nagellak in hippe hersftkleuren

Tijd om op te ruimen
Je kamer is een bende, tijd om de boel eens netjes te maken. Vouw al je kleren weer op in je kast, haal overal even een doekje over en gebruik de stofzuiger goed. Zet je muziek lekker hard en je bent zo klaar. En wie weet kom je nog wel dat verloren armbandje tegen terwijl je aan het opruimen bent.

Breien
Het klinkt een beetje ouderwets maar breien is weer helemaal hip! Vraag aan je oma of je moeder of zij je kunnen leren breien en maak je eigen sjaal, muts, handschoenen of sokken. Superleuk en heel erg warm!

Wij hebben al helemaal zin in de herfstvakantie en zullen ons niet snel vervelen met deze leuke things to do. Maar natuurlijk zijn er nog veel meer leuke dingen om te doen. Heb jij nog een leuke tip?