Wie is jouw sterrenbeeld-match?

Je hebt een huge crush op die jongen uit je klas, maar passen jullie eigenlijk wel goed bij elkaar? Ga naar zijn Facebook, check wanneer hij jarig is en kijk hier of zijn sterrenbeeld matcht met de jouwe!

Je hebt een huge crush op die jongen uit je klas, maar passen jullie eigenlijk wel goed bij elkaar? Ga naar zijn Facebook, check wanneer hij jarig is en kijk hier of zijn sterrenbeeld matcht met de jouwe!

Check hier jouw/zijn sterrenbeeld
Schorpioen (23 oktober t/m 23 november)
Boogschutter (23 november t/m 21 december)
Steenbok (22 december t/m 20 januari)
Waterman (21 januari t/m 19 februari)
Vissen (20 februari t/m 20 maart)
Ram (21 maart t/m 20 april)
Stier (21 april t/m 21 mei)
Tweelingen (22 mei t/m 20 juni)
Kreeft (21 juni t/m 22 juli)
Leeuw (23 juli t/m 22 augustus)
Maagd (23 augustus t/m 22 september)
Weegschaal (23 september t/m 22 oktober)

Ideale sterrenbeeld-matches

Tweelingen + Leeuw
Jullie zijn het ideale stelletje. De Leeuw is erg romantisch en houdt van avontuur. Het motto van de Tweeling is go with the flow en zegt dus niet snel nee tegen de gekke ideeën van de Leeuw. Jullie relatie zal nooit saai zijn… Jep, match made in heaven!

Stier + Kreeft
Terwijl Stieren vaak nuchter en realistisch naar de dingen kijken, gaan Kreeften juist op hun gevoel af. Hierdoor kunnen jullie elkaar perfect aanvullen en kunnen veel van elkaar leren. Jullie houden van lekker eten en er zal niet vaak ruzie zijn. Een perfecte match!

Weegschaal + Steenbok
De Weegschaal en de Steenbok zijn een ideale sterrenbeeld-match! Weegschalen twijfelen over alles en vinden het superlastig om knopen door te moeten hakken, maar de Steenbok kan hem/haar daar goed bij helpen. Steenbokken houden namelijk van daadkracht. Een perfect koppel dus!

Boogschutter + Waterman
Boogschutters zijn vrolijk en zien altijd het goede in de dingen, net als Watermannen.
Jullie houden er allebei van om leuke dingen te doen, zoals naar de bios of concerten gaan. Jullie relatie zal zeker niet saai zijn en daarom zijn jullie voor elkaar gemaakt!

Vissen + Schorpioen
Vissen zijn echte dromers en vaak op de achtergrond aanwezig. De Schorpioen is juist drukker en kan de Vissen aansporen om uit zijn/haar comfort zone te komen. Beiden zijn jullie geïnteresseerd in mysterie en avontuur en houden niet van ruzie. Ideale match!

Ram + Maagd
Jullie passen supergoed bij elkaar! Rammen zijn heel open en vinden het helemaal niet eng hun gevoelens met anderen te delen. Maagden hebben hier juist wel moeite mee en zijn wat meer gesloten. Jullie vullen elkaar dus supergoed aan en kunnen veel van elkaar leren.

Lees ook: Wat zegt jouw sterrenbeeld over jou?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Anoniem
    Anoniem
    Reactie: Jullie moeten eens wat realistischer kijken. Hier ligt het zeer op stereotypisch niveau. Dat Rammen open zijn, en Maagd niet, kan soms verkeerd uitpakken, Realiteit: Ram kan erg doordrammen, en Maagd is daar juist heel gevoelig voor! Aan Steenbokken heb je al helemaal niks aan, want behulpzaam zijn ze niet, ze kennen geen gevoel, ze zijn de ''alles weters''
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen