Heb je het gevoel dat je crush het uit wil maken? Wij hebben een paar signalen voor je op een rijtje gezet.

Heel afstandelijk
Als je crush bijna of geen tijd meer voor je heeft, kan dit een teken zijn. Hij reageert niet meer op je telefoontjes en je apps, hij zegt op het laatste moment af en hij doet geen moeite om je te zien.

Heeft hij geheimen?
Hij heeft geheimen voor je en doet stiekem over dingen. Kom je erachter dat hij liegt? Vertel hem dat je het fijn vindt als hij eerlijk tegen je is. Wil hij zijn gedrag niet veranderen, dan is dat een teken dat hij het misschien niet meer ziet zitten.

Ruzie over alles
Het is niet goed als je vriendje overal ruzie over gaat maken. Heb je het gevoel dat je niks goeds kunt doen? Geeft hij jou overal de schuld van? Raakt hij geïrriteerd bij alles wat je doet? Als je op deze 3 vragen ja antwoord, dan zit er iets niet goed.

Over de toekomst…
Als een jongen echt verliefd op je is, dan schaamt hij zich er niet voor om over de toekomt te praten. Wanneer een jongen geen toekomst in een relatie ziet, praat hij hier ook niet over. Let dus op zijn houding als je over jullie toekomst begint.

Social media
Hij heeft zijn status op Facebook uit het niets privé ingesteld, jullie foto weggehaald en hij praat ineens met veel andere meisjes. Als dit allemaal in één keer gebeurt, is er wel iets aan de hand.

Niet de eerste keer
Tijdens een ruzie gilt hij hard dat hij wil stoppen, maar elke keer leggen jullie het weer bij. Maar als je alle bovenstaande signalen opmerkt en deze erbij optelt, kan dat betekenen dat hij echt wil stoppen, maar niet durft door te zetten.

No kissing
Hij probeert zoveel mogelijk lichaamscontact te vermijden. Let op zijn lichaamstaal als jullie bijvoorbeeld een film kijken. Wil hij je niet meer zoenen? Of kruipt hij juist de andere kant op en niet naar jou? Dat is dan geen goed teken!

Luister naar je gevoel
In de meeste gevallen heeft je gevoel gelijk. Maar wees niet meteen paranoïde als hij jullie foto op facebook veranderd. Misschien wil hij gewoon alleen zijn Facebook updaten. Ben je onzeker, praat er dan over met je crush. Zo weet je tenminste waar je aan toe bent!