Love Letter On Valentine's Day. Happy Beautiful Girl In Denim Shirt Pulling Letter From Red Envelope, Holding Greeting Card

Win: 6x Greetz tegoed voor vriendschapskaarten

Heb jij je bestie al een tijdje niet gezien en wil je iets liefs doen om haar op te vrolijken? Stuur haar dan een funny kaartje van Greetz! Wedden dat ze een big smile op haar gezicht krijgt na het openen van de groene envelop?

Al deze leuke kaarten zijn van Greetz.

Work from home

Studeren jullie ook al superlang thuis? Dan is deze kaart perfect om naar je bestie te sturen. Hopelijk kunnen jullie binnenkort aftellen tot de dag dat jullie eindelijk weer normaal naar school mogen.

Greetz tegoed

Toekan

Love deze funny woordspeling. Hopen dat we onze besties snel weer in real life kunnen zien en de laatste gossips kunnen bespreken. Spill the tea, sis!

Schermafbeelding 2021 03 11 Om 11.05.59

Doe ook deze quiz: Wat voor vriendin ben jij?

Thinking of you

Laat weten dat je aan je bestie denkt met dit liefdevolle kaartje. Hoe cute?! Soms zegt een gebaar meer dan duizend woorden…

Schermafbeelding 2021 03 11 Om 11.06.06

Nog even volhouden

Houdt jouw bestie wel van een geintje? Dan is deze boobies kaart perfect! Wedden dat ze superhard moet lachen als ze de envelop openmaakt? Hang in there, girl!

Schermafbeelding 2021 03 11 Om 11.06.12

Voucher

Kan jouw best friend wel wat positivity gebruiken in deze moeilijke tijd? Stuur haar dan een voucherkaart met daarop een tegoedbon voor een extra lange hug. Samen komen jullie er wel doorheen!

Greetz tegoed

Lees ook: Een deken met het hoofd van je bestie: het kan!

Winnen?

Wil jij dertig euro shoptegoed van Greetz winnen om al je besties een leuk kaartje op te sturen? Vul dan onderstaand formulier in en vergeet niet om @girlznl te volgen op Instagram!

  • We gebruiken je telefoonnummer alleen als je gewonnen hebt en niet gereageerd hebt op je mail!
  • Dit wordt alleen gebruikt om te checken of je aan de voorwaarden hebt voldaan.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beeld: Greetz / Khosrork, Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen