boek Anna K Jenny Lee

Win: YA-boek Anna K. van Jenny Lee

Yes; dit nieuwe boek komt als geroepen! Nu we veel binnen zitten, hebben we ook lekker veel tijd om nieuwe boeken te lezen. Anna K. van Jenny Lee is onze nieuwe favoriet en jij maakt kans op een exemplaar.

Anna K.

Anna is zeventien jaar en staat aan de top van Manhattan en Greenwich society. Haar honden en paarden staan voor haar op nummer 1, maar ze heeft ook een boyfriend. Alexander W. is haar perfecte, af en toe wat saaie vriendje. Het lijkt alsof Anna K. alles perfect voor elkaar heeft, maar is dat wel zo?

Haar vrienden hebben het moeilijk met hun alledaagse tienerlevens, maar het lijkt alsof Anna daar altijd boven staat. Totdat ze ‘graaf’ Alexia Vronsky ontmoet op Grand Central. Hij is een echte playboy en hopt van kostschool van kostschool. Hij heeft niet zo’n goede reputatie dus en lijkt echt alleen maar voor zijn eigen plezier te leven. Op papier zijn Anna K. en Alexia totaal verschillend, maar sinds hun ontmoeting voelen ze zich enorm tot elkaar aangetrokken. Ze moet beslissen hoeveel van haar leven op wil geven om met hem verder te gaan. Er dreigt een schokkende onthulling hun relatie te verwoesten en Anna K. wordt gedwongen om zichzelf af te vragen of ze zichzelf wel écht kent.

De schrijfster van dit boek, Jenny Lee, heeft onder andere de succesvolle Disney-serie Shake It Up geschreven en van dit nieuwste boek Anna K. wordt een tv-show gemaakt. Cool!

Winnen?

Wil jij kans maken op dit supergave young adult boek? Vul dan hieronder het formulier in en laat ons weten waarom jij zo graag wil winnen. Good luck, girl!

Log in om mee te kunnen doen met de prijsvraag.

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil jij winnen?

 • jade.girlz
  jade.girlz
  Reactie: Yeah! ? Ik wil heel graag winnen! Leuke actie! Ik ben een echte boekenwurm en heel benieuwd naar dit boek! Ik kan me denk goed verplaatsen in de hoofdrol speelster en ja, ik houd gewoon heel veel van lezen! ? Liefs Jade ❤
  Beantwoorden
 • femkexgx
  femkexgx
  Reactie: Ik zou het boek heel graag willen winnen! Ik vind de boeken van Jenny Han altijd super leuk?
  Beantwoorden
  • femkexgx
   femkexgx
   Reactie: Jenny Lee bedoel ik natuurlijk?
 • shirley1994
  shirley1994
  Reactie: ?????
  Beantwoorden
 • kathelyns
  kathelyns
  Reactie: ?Ik zou zo graag willen winnen!! Omdat ik door deze quarantine hellemaal gek wordt en wel behoefte heb aan een nieuw boek om even helemaal deze wereld te vergeten en op te gaan in een andere. Ik ben inmiddels al door mijn stapel boeken heen en de bieb is dicht. ?
  Beantwoorden
  • shirley1994
   shirley1994
   Reactie: Ik heb mijn lees voer ook bijna op kan wel iets nieuws gebruiken

Gerelateerde artikelen