Normaal schrijft Lisanne vooral over boeken, maar in haar laatste blog maakt ze een uitzondering en deelt ze een lekker recept. Perfect voor een luie dag met een goed boek, natuurlijk.

Lisanne: Een recept voor een wrap met pompoen, kip en spinazie. Lekker herfstig!

Ingrediënten
6 wraps
500 Gram kipfilet
400 Gram pompoen
Jonge kaas
Crème fraîche
500 gram gehakte spinazie

Hoe te bereiden?
#1. Snijd de kipfilet in reepjes van ongeveer 1 centimeter breed.
#2. Bak de kipfilet in een pan met boter. Zorg dat de kip gaar is voor de volgende stap.
#3. Voeg de spinazie toe. Mix deze met de kip zodat alles straks netjes verdeeld kan worden.
#4. Verdeel de gebakken kip en spinazie in 6 gelijke stroken.
#5. Leg de wraps klaar om deze te vullen met kip en spinazie.
#6. Snijd de pompoen in kleine blokjes. (Deze moeten apart blijven)
#7. Vul de 6 wraps met kip en spinazie. Zorg dat de wraps kunnen worden opgerold.
#8. Verspreid de pompoen in de 6 wraps over de kip en spinazie.
#9. Rol de wraps dicht en besmeer de bovenkant met crème fraîche, zodat de wraps gesloten blijven.
#10. Leg de kaas over de wraps heen.
#11. Doe de wraps op 200 graden in de oven voor 15-20 minuten.

Eet smakelijk!

Gerechttip: Besprenkel de wraps met cayennepeper voor wat extra pit. (Dit gaat goed samen met de pompoen.)

Lees ook: 13 boekentips voor op je verlanglijstje