Welke YouTubers zijn nou echt de moeite van het volgen waard? Mandy selecteerde de leukste voor je!

Mandy: ‘Tegenwoordig kijkt iedereen wel eens YouTube video’s. Ik kijk zelf al vier jaar YouTube en ik ben inmiddels op meer dan 1000 kanalen geabonneerd. Oeps! Zelf ben ik sinds kort ook met YouTube begonnen. Eigenlijk is het een soort verslaving geworden want ik sta er mee op, ga er mee naar bed en tussendoor kijk ik ook nog! Hier een aantal YouTubers die nog niet zo groot zijn als bijvoorbeeld Dylanhaegens of Furtjuh maar die je zeker moet volgen!

Boncolor
Bonnie is een hele lieve YouTuber die altijd en overal op haar kijkers reageert. Ze vlogt dagelijks en haar vlogs hebben iets heel speciaals! Het is niet eens Bonnies werk, maar ze steekt er zo veel tijd in. Haar vlogs hebben hele mooie beelden, leuke muziekjes en leuke rubriekjes! Haar vlogs hebben echt iets eigens en speciaals! 

Mila Malina
Mila is een heel leuk meisje dat video’s maakt over verschillende dingen die ze zelf leuk vindt! Ook was ze covermodel voor het nieuwe boek van Mel Wallis de Vries en dat heeft ze natuurlijk ook gevlogd!

Jeroenvholland
Jeroen heeft hele leuke humor waarmee hij zijn video’s extra leuk maakt. Ik vind vooral de video’s samen met zijn broertje echt geweldig! 

Marije Zuurveld 
Marije is een vriendin van Jeroen. Ook Marije maakt hele leuke video’s die je zeker even moet kijken! 

Be Novabulous 
Nova is een super enthousiast meisje dat supergoed kan acteren, zingen en ook nog eens superleuke video’s maakt! 

Ochtendmix 
Nanne presenteert op YouTube een hele leuke zondagochtendshow. Iedere zondagochtend om 9 uur staat er een nieuwe video klaar met iedere week een andere YouTuber of BN’er als gast. 

Shirley en Tamara 
Dit is een kanaal waarop Nanne samen met zijn broer Auke verkleed gaan als een vrouwentypetje. Het is echt hilarisch om te zien! 

LifeWithPamela 
Pamela kan heel erg goed zingen en maakt hele leuke weekvlogs!

Bestofbart 
Bart maakt hele leuke en mooie bakvideo’s! Ook test hij bakdingen uit. 

Carlijnandmerle
Hebben vroeger mee gedaan aan het Junior Song Festival dus misschien ken je ze wel, maar ze kunnen nog steeds heel mooi zingen en vooral in combinatie! 

Vetgezellig 
Is het kanaal van Saske en Alwin waarop ze hele leuke weekvlogs maken en ook leuke series hebben zoals de ‘Uit huis’-serie waarin ze laten zien hoe ze verhuizen en wat daar allemaal bij komt kijken. 

Emma Wagemans 
Je kent Emma misschien wel van Instagram waar ze heel veel volgers heeft, sinds kort is ze ook begonnen met YouTube dus super leuk!

Overpeltjes
Eva, Thijs en Bram zijn zus en broers die video’s maken over wat ze meemaken. Ze hebben ook een hele leuke serie op hun kanaal waar ze reclames heel erg goed naspelen! 

Lieve Bertha 
Koen en Rens zijn twee leuke jongens die positieve video’s maken over van alles. Tegelijkertijd hebben ze ook nog eens supergekke maar hele leuke zelfgeschreven liedjes waarmee ze met een theatertour ook rond touren!

Iamtheknees 
Denise maakt hele originele video’s zoals op Dinsdag Fashion Dilemma’s. Daarin helpt ze kijkers van hun Fashion Dilemma’s af. 

Mandy Denise 
Ik ben zelf dus een paar weken geleden ook begonnen met YouTube-video’s maken over dingen die ik zelf heel leuk vind om te doen. Ben je benieuwd? Neem dan zeker even een kijkje! :)’ 

Wil je meer lezen van Mandy? Volg haar dan hier of hier. Wil jij zelf bloggen of vloggen voor GIRLZ? Kijk dan even hier.