Volgens sommige mensen heb ik een mooie stem en kan ik goed zingen. Zelf vind ik dat niet echt, maar omdat iedereen zo aandrong ben ik toch op zangles gegaan. Ik zag het eigenlijk wel zitten, zingen, beroemd worden (misschien een beetje hoog gegrepen hoor). Alleen toen ik daar een tijdje was, moest ik ineens solo zingen. Dat wilde ik niet, niet meteen in ieder geval.

Uiteindelijk heb ik dat toch gedaan, want iedereen zei dat ik het kon dus waarom ook niet. Toen ik klaar was, was ik helemaal blij, maar de zangjuf niet. Die vond mij helemaal niet goed en ze zei dat ik maar beter naar huis kon gaan om wat meer te oefenen. Nu wil ik nooit meer op zangles, maar zingen is wel mijn passie. Wat nu? Een zingend meisje

Zingen is je passie, je doet het voor je plezier. Zo moet je dat ook blijven zien. Het feit dat je solo niet goed was, zegt niet dat je niet goed genoeg bent om te kunnen blijven zingen. Deze keer ging het minder, als je wat meer oefent, gaat het de volgende keer vast een stuk beter. En dat is precies wat jouw zangjuf probeerde te zeggen. Je wordt beter als je daar je best voor doet. Blijf dus gewoon zingen, geniet ervan en doe je best. Je moet niet beroemd worden, zingen mag ook je hobby blijven. 

Lees ook: GIRLZ Talk – Beroemd