licht lamp lampen lampentrend

Zet jezelf in het voetlicht met deze lampentrend

Wist je dat van alle meubels en accessoires in een huis, de lampen de echte sfeermakers zijn? Daardoor bepalen ze ook min of meer in welke mood jij bent. Zeker nu je veel meer tijd in huis doorbrengt. Als er één merk is dat dat snapt, dan is het Steinhauer wel.

Met de lampen van Steinhauer haal je namelijk niet alleen licht in je huis, maar ook een fijne sfeer en het gevoel van echt thuiskomen. Je kunt volledig jezelf zijn en gelijk ook de beste versie van jezelf. Klinkt dat goed? Dan ben jij toe aan de verlichting van Steinhauer.

Moodmakers

Je kamer voorzien van mooi licht, gecombineerd met de trends en een uniek gedetailleerd design van hoge kwaliteit; dat is wat je nu nodig hebt. Meer licht als je wil lezen, wil bakken of een spelletje wil spelen, en gedimd licht als je met een lekker drankje samen wil bijkletsen of rustig met muziek tot jezelf wil komen. Doordat je nu meer thuis bent, hebben de kamers er meer functionaliteiten bijgekregen. Door met licht te spelen, creëer je eenvoudig de sfeer die je op dat moment nodig hebt. Zo zet je jezelf het ene moment in het voetlicht en het andere moment in de toekijkende relaxstand.

Doe ook eens deze quiz: Welke relaxoutfit past bij jou?

Jouw stijl is doorslaggevend

Bij Steinhauer snappen ze dat licht belangrijk is, maar ze snappen ook dat jij jouw eigen stijl hebt. Een stijl die bij jou past en waar ook je inrichting en je lampen bij moeten aansluiten. Bij Directlampen kun je daarom het brede assortiment met verschillende modellen verlichting in verschillende prijsklassen vinden. Als official Steinhauer dealer bieden zij de collectie van de klassieke Steinhauer-plafondlamp tot strakke Steinhauer-tafellamp, van een retro look tot een strak design. En ze hebben allemaal één ding gemeen: de allerhoogste kwaliteit en perfecte vervaardiging tegen een mooie prijs. Zo creëer je overal je unieke sfeer. Alsof je zelf je handtekening in elke kamer zet. Als je daar geen goede mood van krijgt…

Doe ook eens deze quiz: Ontwerp een slaapkamer en wij vertellen je op welke Disneyprinses jij lijkt

Partnerbijdrage

Beeld: Johner Images, Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen