TikTok-hack gratis films Never Have I Ever gratis film Pathé slaapkamer bioscoop films Life of the Party I Now Pronounce You Chuck and Larry movie night werk bioscoop easy a film must see movies oktober

Zo maak jij van je slaapkamer een bioscoop

So sad dat alle cinema’s nog steeds dicht zijn… Ineens bedachten we ons: waarom halen we de bioscoop niet gewoon naar onze eigen slaapkamer? Hier zijn een paar tips voor het creëren van jouw thuisbios!

Beeld

Zoek het grootste scherm dat je in huis hebt en sleep ‘m mee naar je slaapkamer. Misschien moet je vader of boyfriend je wel even helpen met tillen, hihi.

Geluid

Minstens zo belangrijk is natuurlijk het geluid. Sluit goede boxen aan en gooi het volume lekker op standje honderd. Dat doen ze in de echte bioscoop toch ook?

Comfort

Zorg ervoor dat je er relaxt bij zit. Maak bijvoorbeeld een zee van kussens op je bed of ga zitten op die favoriete stoel. O ja, the best thing aan een thuisbios is: je kunt lekker in je huispak blijven zitten!

No phones allowed

Hoe verleidelijk het ook is om dat thuis niet te doen: leg die telefoon aan de kant. Zo kom je, net als in de bios, pas echt goed in het verhaal van de film. Jij wil de ultimate cinema beleving, toch?

Stoorzenders

Vergeet ook niet je ouders en andere huisgenootjes in te lichten over de bioscoop situation. Zo kunnen ook zij jou niet storen tijdens de movie. Of misschien kun je ze uitnodigen op jouw filmavondje?

Popcorn

Uhm… do we need to say more? <3

Hier hebben we alvast wat superleuke Netflix-tips. Have fun, babe!

Lees ook:

Beeld: 123RF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen