Larissa is de BFF van Zoë, want ondanks haar reuma staat zij altijd voor Zoë klaar!

Zoë vertelt: “Ik wil heeeeeel graag mijn BFF Larissa in het zonnetje zetten. Ik ken haar inmiddels 4 jaar.
Ik heb haar leren kennen in de 1e klas van de middelbare school. We mochten elkaar toen niet zo, en hebben ook een paar keer ruzie gehad. In de 2e klas ging ze weer van school af omdat ze bij haar vader ging wonen vanwege een scheiding en een nieuwe stiefvader waar ze het niet mee kon vinden.

Zij had een blessure aan haar heup waardoor ze niet meer naar school kon fietsen. Pas toen zij van school af was en na een half jaar weer bij haar moeder ging wonen, kregen we een band. Ze kon het nog niet echt goed vinden met haar stiefvader, maar het ging steeds beter. Ze had nog steeds last van haar blessure en heeft veel onderzoeken gehad, waaruit kwam dat zij 2 soorten reuma heeft. Ze kan niet meer fietsen, sporten, en maar heel weinig lopen. Ondanks dat ze veel last heeft van haar reuma zal ze altijd voor mij klaar staan. Als ik haar 's nachts wakker zou bellen om te zeggen dat mijn ouders me op straat hebben gegooid, zou ze er alles aan doen om naar mij toe te komen.

Ook is zij begonnen met een revalidatie. Zo kan zij misschien binnenkort weer zelf al kleine beetjes fietsen, en wat meer lopen. Ik wil haar in het zonnetje zetten omdat ze altijd voor me klaar zal staan ondanks haar niet makkelijke leven. Ook om haar te laten zien dat ik er altijd voor haar zal zijn en dat ik haar zal steunen in haar revalidatietijd, en wanneer ze het nodig heeft natuurlijk. En omdat ik gewoon zielsveel van haar hou, en omdat zij voor mijn gevoel mijn grote zus is!”

Heel veel liefs,

Zoë