De gave musical Zorro reist door het hele land en is de komende dagen te zien is in het DeLaMar Theater in Amsterdam. En zaterdag 13 augustus speelt de cast van Zorro alweer de 100e voorstelling! Om dit te vieren nodigt het DeLaMar Theater je uit om de musical met vette korting te bezoeken.

Zorro is een avontuurlijke musicalervaring vol passie, humor en romantiek, gecombineerd met de authentieke Spaanse flamenco en de aanstekelijke muziek van de Gipsy Kings, met alle bekende hits zoals Bamboleo en Baila Me. En wat helemaal leuk is: hottie Tommie Christiaan speelt de gemaskerde held!

De musical is tot en met 21 augustus te zien in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Dus boek snel je kaarten en beleef een geweldige avond met je vriendinnen, ouders of zelfs je vriendje! Je betaalt nu slechts 35 euro per kaart *! Bel 0900 33 52 627 (0,35 cpm) o.v.v. ‘Feest’ of boek via de website van het DeLaMar Theater.

* Actievoorwaarden: Boekbaar t/m 21 augustus via 0900-33 52 627 (0,35 cpm) o.v.v. 'Feest'. Geldig voor rang 1 en 2 voor bovengenoemde data in het DeLaMar Theater Amsterdam. Minimaal 2 en maximaal 8 kaarten. Actie is geldig op basis van beschikbaarheid van kaarten voor deze aanbieding en niet in combinatie met andere aanbiedingen. Prijzen zijn in euro's en exclusief reserveringskosten. Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen. Wijzigingen voorbehouden.