‘If I were a boy’, zong Beyoncé. Maarre… hoe zou jouw leven eruitzien als je een jongen was? Check nu tien dingen die alle girls zouden doen als ze een dag boy zouden zijn.

#1 Staand plassen
Wow! Dat is toch een superraar idee dat je staand kan plassen? Het voordeel is dat er bij de mannen wc nooit een rij staat. Je kunt dus lekker snel plassen! Nog sneller is het of course om een boompje op te zoeken. Dat wil je vast wel proberen, toch?

#2 Met de squad hangen
De hele avond hangen met je vrienden zonder het ergens over te hebben of iets te doen. Als girl wil je vast weten waar the boys dan wel over praten en wat er dan zo leuk aan is. De kans om het een keer te beleven!

Lees ook: 10 typische boydingen die girls niet begrijpen. 

#3 Gel in je haar doen
Is het nou echt makkelijk om een man te zijn en je haren te doen? Of zou jij je haren juist superstrak in model brengen in plaats van simpele stekeltjes? Waarschijnlijk ben je wel lekker snel klaar met douchen.

#4 Meiden versieren
Als jij voor een dag boy was zou jij aan die mannen eens laten zien hoe je een girl aan de haak slaat! Best spannend of het jou dan wel lukt om iemand te versieren. Of kom jij er dan achter dat girls het de boys iets te moeilijk maken?

#5 Fifa spelen
Hmm… dan kun je er eindelijk achter komen waarom boys gamen zo leuk vinden. Het is soms moeilijk te begrijpen hoe ze het uren achter zo’n spelcomputer volhouden, maar als boy snap je dat natuurlijk meteen.

Lees ook: 8 dingen die boys sexy vinden aan girls

#6 Het denkpatroon
Boys vinden vaak dat meisjes zeuren. Is dat echt zo?. Wow, dat zou jij best willen weten hè…

#7 Shoppen
Hoe maken zij die snelle keuzes in de kledingwinkel? Hier kun jij als girl vast wat van leren. Dit is misschien dé oplossing om erachter te komen hoe je snel en makkelijk kleren koopt zonder met dilemma’s te zitten.

#8 Zoenen
Voelt een jongen precies hetzelfde als een meisje tijdens het zoenen? En wat gebeurt en dan allemaal in je lichaam? Zoenen als boy is definitely iets om te doen, mocht je ooit bodyswappen.#jeweetnooittoch  

#9 Iemand beschermen 
Soms snap je niet dat boys zo überbezorgd zijn. Nu kan je het eens zien van de andere kant. Zou het echt nodig zijn of ziet die boy jou stiekem wel zitten als-ie met je meefietst…

#10 Sporten als boy
Misschien snap je dan waarom jongens voetbal zo leuk vinden? Of tennis of darten? Heb je als jongen dan ook echt een beter uithoudingsvermogen? Best interessant om te weten,ladies!

Lees ook: 5 meidenstruggles die boys niet begrijpen.