Afwijzen smerige zoenen ik durf niet te zoenen

10 smerige dingen die gebeuren tijdens het zoenen

Ein-de-lijk gaan je lover en jij zoenen. Het is superromantisch, maar stiekem gebeuren er best wel smerige dingen. Weten wat? Check this!

Ein-de-lijk gaan je lover en jij zoenen. Zoenen is superromantisch, maar stiekem gebeuren er best wel smerige dingen. Wil je weten wat? Check this!

#1 Eet-adem

Oeps… dat was niet zo verstandig van je lover om een broodje döner met knoflooksaus te eten! Niet zo fijn en fris voor jou! Producten zoals ui en knoflook kun je beter skippen als je nog wilt gaan liplocken.

#2 Uitwisseling van bacteriën

Hmm… geen fijne gedachte als je hier aan denkt. Maar zonder dat jij het door hebt wissel jij met je lover al gauw 80 miljoen bacteriën uit tijdens het zoenen.

#3 Ziekte overdragen

Tijdens zoenen kun je zelfs virussen overbrengen. Als je lover een koortslip heeft, is de kans groot dat jij die na een weekje ook hebt. Toch maar knuffelen dan?

#4 Te veel slijm

Bah… je lijkt verdorie wel een slijmmonster! Je lover moet duidelijk nog een beetje oefenen met mikken.

Lees ook: Leer zoenen als een pro 

#5 Te veel tong

En dan krijg jij een tong bijna je keelgat in… Hmm… tongzoenen met kotsneiging. Hoe nice.

#6 Etensresten ontdekken

Iewhl! Ineens vis je een stuk etensrest uit zijn mond met je tong? Te smerig!

#7 Smakzoener

Veel mensen hebben een hekel aan een smakgeluid. Vooral als je lover smakkend zoent. Het lijkt wel of je lover heel erg van je aan het smullen is. Niet echt romantisch, toch?

#8 De hijger

Je draait langzaam rondjes met je tong en zit er he-le-maal in. Dan laat je lover ineens los om naar adem te happen. Iehl… hopelijk gaan jullie snel allebei door je neus ademen.

#9 De roker

Het kan heel vervelend zijn als je als niet-roker met een roker aan het zoenen bent. De rook-smaak kan voor de ander echt vies smaken! Alsof je met een asbak zoent. Brr…

#10 De verkouden-zoener

Lekker hoor! Eerst je neus ophalen en dan gezellig met jou gaan kussen… Dat is toch een supersmerig idee? Ben je nou met zijn speeksel of zijn snot aan het zoenen?

Lees ook: Zoenen met een beugel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb jij een van deze dingen wel eens gehad?

Gerelateerde artikelen