Net als girls zijn er allemaal verschillende boys op de wereld. Elke boy gedraagt zich ook anders als boyfriend. De een is enorm populair en de ander is juist superlief. Check nu 14 soorten boyfriends die elke girl kent.

#1 De jaloerse boyfriend
Een grote afknapper, maar dit weet je niet altijd vanaf het begin. Altijd even daten met een boy voordat je gelijk een relatie begint, girl!

#2 De knappe populaire boyfriend
Voor een girl is het niet altijd makkelijk om een populaire boyfriend te hebben. Doordat hij populair is, zal hij veel aandacht krijgen van andere girls. Kun jij hier goed mee omgaan..?

#3 De bad boyfriend
Whoops… altijd als er iets is gebeurd, is je lover erbij betrokken. Niet echt positief… of val jij juist wel op boys met wat lef?

Lees ook: 13 verschillen tussen boys en girls 

#4 De superlieve boyfriend
Aawh, een droom van elke girl toch? Hij luistert naar al je verhalen en staat altijd voor je klaar.

#5 De sportieve boyfriend
Dit is de lover die altijd met sport bezig is en met zijn lichaam. Maar een boy met sixpack is niet verkeerd toch girls? Zorg wel dat jij genoeg aandacht krijgt, hè.

#6 De kleffe boyfriend
Deze boy blijft je continu hartjes en lieve berichtjes sturen! Awh cute..!

#7 De slimme boyfriend
Hij is superslim en kan jou met alles helpen. Voor alles weet hij een oplossing te vinden en hij helpt je af en toe met school.

#8 De oudere boyfriend
Whoops… soms kan het gebeuren dat je totally in love bent met een oudere boy. Hij is net wat volwassener dan andere boys en dat is nou net wat jij zo leuk vindt aan hem!

#9 En dan heb je ook: de jongere boyfriend
Sommige girls vinden het awkward om een jongere boyfriend te hebben, maar de jouwe is reden genoeg om dat niet raar te vinden. Met een iets jonger vriendje kun je evenveel plezier hebben hoor!

Lees ook: 11 dingen die je nog niet wist over boys

#10 De ‘mijn ouders love him’ – boyfriend
Wie wil dit nou niet. Een boyfriend waar je ouders gek op zijn! Het klikte gelijk vanaf de eerste ontmoeting. Superfijn, toch?

#11 De long distance – boyfriend
Je moet elkaar missen, maar door social media kun je elkaar nog veel spreken. Vergeet niet af en toe face to face af te spreken hè girl!

#12 De cheating boyfriend
Deze boyfriend-variant wil géén enkele girl. De boy die altijd aandacht zoekt bij andere meisjes en af en toe ook nog eens vreemdgaat! Blegh… probeer deze boyfriends te ontwijken.

#13 De grappige boyfriend
Hoe leuk is het om een boyfriend te hebben die je altijd laat lachen! Als jij je rot voelt, weet hij altijd op een gepaste manier een lach op je gezicht te toveren. Awh cute!

#14 De romantische boyfriend
Een boyfriend die je altijd romantisch weet te verrassen. Dat klinkt toch als een ware liefdesdroom! Jij wordt in die relatie flink in de watten gelegd! 

Lees ook: 6 struggles waar boys mee dealen en die wij niet begrijpen