Je kunt nooit genoeg nagellak hebben. Ren daarom snel naar Kruidvat, want alle nagellak is 1+1 gratis! Een goed excuus om even flink in te slaan! En wat moet je dan vervolgens met die voorraad nagellakjes? Meedoen met de nail art contest natuurlijk, waarbij je kans maakt op een goodiebag t.w.v. €25,-!

1+1 gratis
De 1+1 gratis actie is de perfecte kans om de nagellakjes te scoren die al superlang op je verlanglijstje staan. De 1+1 actie geldt niet alleen voor nagellak, maar ook voor nagellakremover, nagelvijlen en eigenlijk alle spullen die met nagels te maken hebben. Een walhalla voor alle nail art liefhebbers dus! De actie loopt tot 22 september 2013. Wees er snel bij, want voor je het weet is het hele schap al leeggeplunderd.

Win een goodiebag t.w.v. €25,-
Stuur een duidelijke, goed belichte foto in van jouw mooiste nail art creatie via onderstaand formulier en wie weet win jij één van de drie goodiebags t.w.v. €25,-! En helemaal leuk: de drie leukste foto's zullen in Girlz! groots gepubliceerd worden! Je kunt meedoen tot en met 25 september 2013. Na die tijd kun je niet meer reageren. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.