Hello Girlz! Ik ben hier nu een aantal weken in DE shoppingstad van de wereld, en dus vind ik het de hoogste tijd om jullie mijn Shopping tussenstand te vertellen.

NY barst van de leuke winkels en buurten. Zo kan je veel leuke winkeltjes in Soho, the Village en de Lowereast side vinden. Een heel leuk buurtje is op Broadway bij Bleeckerstreet. Je hebt daar alle leuke winkels bij elkaar. Forever 21, Adidas, Victoria Secret, Uniqlo, Topshop, American Appearal, Urban Outfitters en Old Navy. Old Navy is een typisch Amerikaanse winkel, maar ze hebben wel de leukste NY shirts.

Shoppingskills
Je hebt natuurlijk in NY heel veel winkels die heel erg duur zijn. Een winkel is bijvoorbeeld J.Crew. Ze hebben heel veel leuke kleren in allemaal leuke kleuren. Alleen is het heel duur. Toch is het mij gelukt is super leuks te vinden. Ik heb een knalgroen tasje gekocht voor de helft van de prijs. Als je dus goed zoekt, vind je wat! En hoe meer je shopt in NY, hoe meer je dit soort Shoppingskills ontwikkelt! 😉 Mijn zusje bijvoorbeeld is mega goed in Shoppen!

'Dream'pumps
Ik ben ook naar Forever 21 geweest. Forever 21 is de meest geweldige winkel van NY, vind ik. Je hebt er allemaal leuke jurkjes, jasjes, sieraden, schoenen, tassen, make-up voor goedkope prijs. Ik heb daar bijvoorbeeld mijn ‘Dream’ pumps gekocht voor maar $20!!  Ik kan er alleen (nog…) niet echt op lopen. Het ziet er nu nog uit als een manke sprinkhaan.  Maar oefening baart kunst zullen we maar zeggen. Ze waren te mooi om te laten liggen. 🙂

Vintage
Als je een vintage liefhebber bent moet je naar de Lower Eastside gaan. Het barst daar van de vintagewinkeltjes. Veel ontwerpers en modefreaks lopen daar rond om inspiratie op te doen.

Tot volgende week!
XXXX
Emilie

Waarom is Emilie in New York? Find out. Lees hier al haar blogs.