Fans van Jan Kooijman en Jandino Asporaat opgelet! De boys zijn in een nieuwe film te ‘bewonderen’, namelijk: Ted & De Schat Van De Mummie in 3D.

Als bouwvakker Ted (Jan) en de dubieuze gids Freddy (Jandino) nemen ze je mee op een avontuurlijke reis in Peru. Het verhaal gaat in het kort over de dromerige bouwvakker Ted die vanwege een ongelukkige verwarring wordt aangezien voor een beroemde archeoloog. Daarom wordt hij op expeditie gestuurd naar Peru en voordat hij het weet, moet hij de mythische Verloren Stad van de Inca's redden van een groep gemene schatzoekers. Gelukkig wordt hij wel geholpen, maar of hij nou veel aan zijn gids Freddy heeft.. Hilarische film die je vanaf 13 februari in de bioscoop kunt zien!

Winnen
Wil jij Ted & De Schat Van De Mummie zien in de bios? Girlz! verloot vijf vrijkaarten (twee per persoon)! Meedoen aan deze winactie? Vul snel je gegevens in op het contactformulier en vertel ons ook waarom jij graag wilt winnen. Deze prijsvraag loopt tot en met 3 maart 2013, daarna kun je niet meer reageren.