Yes! Er is weer een nieuw deel van de populaire boekenserie Mzzl Meiden! Fan? Doe dan snel mee met de winactie en wie weet win jij een exemplaar!.

In Mzzl Meiden BFF van Marion van de Coolwijk vertrekt Tanja halsoverkop naar Amsterdam als ze hoort dat haar vroegere verzorgster in het weeshuis waar ze opgroeide ernstig ziek is. Wanneer Anneke sterft, laat ze Tanja een kistje na met foto’s en babyspulletjes van de MZZLmeiden. Tanja’s blijdschap over de vondst verdwijnt als ze merkt dat er dingen niet kloppen. Is zij wel Tanja Couperus, één van de drieling? Hanna en Joan merken dat Tanja van slag is. Ze verbergt iets, maar wat? Wanneer Tanja hen eindelijk in vertrouwen neemt over haar grootste angst, komt ook hun bestaan op losse schroeven te staan. Zijn ze zussen of niet? Spannend!

Het boek Mzzl Meiden BFF is voor €12,50 te koop op ako.nl.

Winnen
Wil jij Mzzl Meiden BFF lezen? Girlz! verloot 3 boeken. Meedoen aan deze winactie? Vul snel je gegevens in op het contactformulier en vertel ons ook waarom jij graag wilt winnen. Deze prijsvraag loopt tot en met 23 juni 2013, daarna kun je niet meer reageren.